Vielä ehtii – BMW Adventure Days, Säfsen


Neljä päivää aikaa ja 3000 kilometriä ajoreittejä, joista jokainen voi valita omalle taitotasolleen sopivia teitä.

Touratech Experience ja BMW järjestävät jälleen perinteisen Adventure Days -ajotapahtuman, jonka keskuspaikkana on Säfsen Keski-Ruotsissa. Tapahtuman nimestä huolimatta tervetulleita ovat muillakin merkeillä ajavat adventure-kuljettajat.

Adventure Days on tarkoitettu kaikentasoisille kuljettajille, joten opastettujen ajoreittien vaikeusastekin on laaja. Neljän päivän aikana on mahdollisuus osallistua myös iltaisin pimeällä ajettaville osuuksille.

Pelkkää ajamista tauotta ei kuitenkaan ole odotettavissa, vaan tapahtumassa on mahdollista saada myös Garmin GPS -laitteiden käyttöopastusta, hioa omaa ajotekniikkaa ammattilaisten johdolla ja koeajaa BMW:n uusimpia adventure-malleja. Paikalla on saatavilla myös rengas- ja huoltopalvelut. Järjestäjät ilmoittavat, että hauskanpidon lisäksi tapahtuman tavoitteena on tehdä osallistujista parempia ja turvallisempia kuljettajia. Bonuksena Säfsenissä tapaa satoja muita adventure-harrastajia.

Hinnat alkavat 3695 kruunusta ja lopullinen hinta riippuu lähinnä halutun majoituksen tasosta. Hinta sisältää yöpymisten lisäksi kolme aamiaista ja illallista, kaksi lounasta sekä edellä mainitut aktiviteetit.

BMW Adventure Days, Säfsen 13.-16.9.2018
Lisätiedot ja ilmoittautumiset:
http://www.adventuredays.se

Uusin numero