Video MP-messujen PRORide Stunt Shown parhaista paloista

Proride Stunt Show – henkilöt vasemmalta oikealle:
Arttu Stenberg – Juuso Valtakari (juonto/tuottaja) – Regina Lanko – Joona Vatanen – Sebastian Westberg – Niko Säkkinen
Pohjoismaiden suurimman moottoripyörätapahtuman kruunasi tänä vuonna Euroopan kovatasoisin Stunt show. Kukin messupäivä päättyi aina PROride Stunt Show -esitykseen, joka oli kerännyt yhteen Euroopan taitavimmat kuljettajat. Mukana nähtiin mm. Euroopan ensimmäinen siirrettävään alastuloon tehty etuperinvoltti crossipyörällä, sekä supermotokorkeushyppyä. Mukana showssa nähtiin myös koko Euroopan stunttiscenen pioneeri Artsi Nyqvist. Kolme päivää mayhemiä, ennnen näkemättömiä temppuja ja koreografia joka ei taatusti jättänyt ketään kylmäksi.

”Olen erittäin tyytyväinen koko meidän porukkaan, niin kuskeihin kuin avustajiinkin. Pystyimme yhdessä luomaan kokonaisuuden jollaista ei ole Suomessa eikä Euroopassakaan nähty aikaisemmin. Ainoa mikä jäi itseä harmittamaan oli perjantain ja lauantain vähäiset katsomopaikat. Shown näkivät vain muutama sata ihmistä perjantaina ja lauantaina koska katsomopaikkoja ei ollut, lauantaina jopa 3000 ihmistä oli tulossa katsomaan shown, mutta joutuivat kääntymään pois kun koeajohalli oli jo ääriään myöten täynnä. Sunnuntaina reagoimme tähän ja otimmekin koko hallin leveyden käyttöön yleisölle ja muuten hiljaisimman messupäivän päätteeksi jopa 1700 ihmistä pääsi ihailemaan kuskiemme taidonnäytteitä. Ensi vuodelle pyrimme tuomaan moninkertaisen katsomomäärän halliin jotta kaikki adrenaliininnälkäiset motoristit pääsevät katsomaan Suomen parhaiden stuntkuljetttajien shown.” Kertoo PROride shown tuottaja Juuso Valtakari.

PROride stunt show haluaa kiittää yleisöä, faneja, Helsingin messukeskusta sekä WCR Ry:tä ikimuistoisesta viikonlopusta.

PROride – Stunt show – Highlights – 2019:

PRORide Stunt Show -video

Uusin numero