Vesterinen ja Sihvonen järjestävät kaksipäiväisen ajoleirin kesäkuussa

Miro Sihvonen (kuva: J-P Purtilo)

Suomalaisen motocrossin kärkinimiin lukeutuvat Matias Vesterinen ja Miro Sihvonen järjestävät ajoleirin viikonloppuna 6.-7. kesäkuuta. Kaikille avoimella leirillä jaetaan ajovinkkejä Vesterisen omalla yksityisradalla Ruokolahdella sekä Imatran Kurkvuoren SM-tason radalla.

EM-osakilpailuvoittaja ja MM-sarjassa tänä vuonna kilpaileva Vantaan Moottorikerhon Sihvonen sekä hallitseva SM-hopeamitalisti ja EM-sarjassa ajava Imatran Moottorikerhon Vesterinen jakavat leirillä omia, nuorten kuljettajien oppejaan niin teoriassa kuin omien ajoesimerkkiensä kautta.

Leiri on suunnattu sekä lapsi- ja nuorisokuljettajille että vanhemmille ajajille. Kuljettajat jaetaan tason mukaisiin ryhmiin ja opetus tapahtuu rastikoulutuksena. Lauantaina ajetaan Vesterisen yksityisellä radalla, minkä lisäksi hyödynnetään teknistä peltorataa. Jälkimmäinen sopii myös 50-kuutioisilla pyörillä ajettavaksi. Sunnuntaina on vuorossa Imatran Kurkvuoren motocrossrata.

Mukaan voi lähteä yhdeksi tai kahdeksi päiväksi. Leirille otetaan maksimissaan 20 ajajaa per päivä, millä varmistetaan se, että Sihvonen ja Vesterinen pystyvät antamaan laadukasta sekä yksilöihin keskittyvää opetusta.

Yhden leiripäivän hinta on 60 euroa, eli 120 eurolla saa oppia koko viikonlopun ajaksi. Leirimaksu sisältää kevyen päiväruokailun.

Aikataulu leiripäivänä:

Ajovalmennus klo 10:00-12:30

Ruokailu klo 12:30-13:30

Ajovalmennus klo 13:30-16:00

Leiriläiset järjestävät yöpymiset omatoimisesti, mutta majoittumisesta voi kysellä vinkkejä Vesteriseltä. Suihku on käytössä entisessä kyläkoulussa Ruokolahdella. Pyörien pesumahdollisuus ja huoltotila järjestetään tarvittaessa.

Sitova ennakkoilmoittautuminen leirille on tehtävä maanantaihin 1. kesäkuuta mennessä:

matiasvesterinen443@gmail.com

Ilmoittautumisessa on mainittava kuljettajan nimi, ikä, puhelinnumero, pyörän kuutiokoko, ajo- / kilpataso (kilpaluokka) sekä se, mihin leiripäiviin osallistuu. Alaikäisen kuljettajan kohdalla on ilmoitettava myös huoltajan nimi ja puhelinnumero.

Leirille osallistuvat ajajat huolehtivat omista vakuutuksistaan.

Leirin tuotto ohjataan Vesterisen ja Sihvosen kilpauriin.

Uusin numero