Uusi kuljettaja Finnish Talent Racingin riveissä Motoparkissa

Finnish Talent Racingin Peetu Paavilaisen tavoitteena Motorparkissa on edellisen osakilpailun tapaan voitot molemmista kisalähdöistä. Rinnalleen hän saa uuden tiimikaverin.

Finnish Talent Racingin kuljettaja Peetu Paavilainen lähtee tulevan viikonlopun Motoparkin SM-osakilpailuun Superstock 600 -luokan pistejohdossa. ”Motoparkin rata on ollut meille hieman haastava, mutta kovasti lähdetään tekemään töitä saadaksemme pyörät ja kuskit huippuvireeseen sunnuntain kisapäivälle”, Petri Paavilainen kertoo. Peetu urakoi tuttuun tapaan myös sivuvaunujen kilpailuissa Markku Artiolan purkkiorjana.

Talent Racingin riveissä uutena kuljettajana kilpailee Motoparkissa myös Jasmin Sarjos, Jasmin ajaa niin ikään Superstock 600 -luokassa. ”Jasmin on jo kokenut kuljettaja ja on hienoa päästä auttamaan häntä tässä kilpailussa. Uskon, että hänellä on hyvät mahdollisuudet nousta tuloslistoilla korkealle, kun kaikki saadaan kohdilleen.” 

Edellinen kilpailuviikonloppu Alastarossa oli Talent Racingille todella onnistunut, kun molemmissa lähdöissä saavutettiin voitto. Nyt lähdetään hakemaan samanlaista tai jopa parempaa tulosta, kahden kuljettajan voimin. 

Osakilpailu: 3 / 5

Järjestävä seura: Helsinki Racing Club ry

Moottorirata: Motopark Raceway, Motoparkintie 23, 77330 Virtasalmi

Kilpailuviikonlopun aikataulu:

pe: vapaat harjoitukset

la: aika-ajot

su: kilpailut

Lisätiedot:

https://www.roadracingsm.fi/

https://www.talentracing.fi/

https://www.facebook.com/Finnishtalentteam

Pääsyliput

Uusin numero