Tuuli MM-pistejahtiin Misanoon

Niki Tuuli toivoo korkkaavansa MM-pistetilinsä auki Misanossa tulevana viikonloppuna. Kuva: Petronas Sprinta Racing

MotoGP-sarja jatkuu tulevana viikonloppuna Italian Misanon radalla. Moto2-luokassa kisaava Niki Tuuli lähtee innolla taistelemaan tietään kohti MM-pisteitä hänelle ennestään tutulla radalla.

– Odotan innolla Misanon kilpailua. Rata on minulle ennestään tutu ja se ilman muuta helpottaa vähän, mutta silti minun pitää pysyä rauhallisena ja keskittyneenä, toteaa Petronas Sprinta Racing -tiimin suomalaiskuljettaja.

Edellinen Silverstonen MM-osakilpailu jouduttiin perumaan kovan sateen takia, mutta Tuuli sai tiimeineen tärkeitä kilometrejä alle Iso-Britanniassa vietetyn viikonlopun aikana. Suomalainen muun muassa teki uransa parhaan aika-ajosuorituksen kellotettuaan 19. nopeimman ajan.

– Otimme Silverstonessa ison askeleen oikeaan suuntaan. Me kehitimme pyörää ja ajamiseni tuntui paljon paremmalta. Toivon, että voimme jatkaa tällä linjalla myös Misanossa ja kehittyä niin, että pääsemme lähemmäs kärkeä.

Kesken kauden MotoGP-sarjaan hypännyt Tuuli ei ole vielä päässyt avaamaan MM-pistesaldoaan, mutta toivoo sen tapahtuvan tulevana viikonloppuna.

– Haluan todella päästä tavoitteeseeni, eli MM-pisteille tänä viikonloppuna ja aion tehdä kaikkeni, että se onnistuu, Tuuli päättää.

Teksti: Moottoriurheilu.tv

Uusin numero