Triumph jatkaa Moto2-moottoritoimittajana

Triumphin sopimus Moto2-sarjan moottoritoimittajana ei ole vielä katkolla, mutta sitä on jatkettu uudelleen vielä viidellä vuodella. Lisäksi brittivalmistaja kehittää uuden vaihteiston kaudelle 2025.

Dorna on ilmeisen tyytyväinen Triumphin otteisiin Moto2-sarjan moottoritoimittajana, sillä Triumph Motorcycles on allekirjoittanut uuden sopimuksen, jonka mukaan valmistaja jatkaa Moto2-sarjan yksinomaisena moottoritoimittajana vielä viiden kauden ajan nykyisen sopimuksen päättymisen jälkeen, vuodesta 2025 vuoteen 2029. Moto2-tiimit tulevat siis jatkossakin käyttämään Triumphin 765-kuutioista triple-moottoria pyöriensä voimanlähteenä.

– Moto2 on yhä erinomainen tapa esitellä 765-moottoriemme suorituskykyä ja ominaisuuksia, mikä lisää uuden Street Triple 765 -sarjan kysyntää. Kuluneiden viiden vuoden aikana olemme kehittäneet 765-moottoriamme kilpa-ajo-ohjelmamme avulla, ja olemme saaneet oivalluksia ja oppeja, joita olemme käyttäneet kehittäessämme Street Triple 765 -sarjaa edelleen. Samalla on vahvistunut maineemme kestävyyden, luotettavuuden ja luokkansa parhaan suorituskyvyn tarjoajana, mikä puolestaan edistää globaalia myyntiämme. Ja uudella kilpavaihteistolla tulee olemaan merkittävä vaikutus siihen, mitä kuljettajat voivat Moto2-luokassa radalla saavuttaa, kommentoi Triumphin tuotepäällikkö Steve Sargent.

Uusin numero