Töihin prätkäalalle? – KTM:llä paikka vapaana

Moottoripyöräalalla ei kovin usein ole vapaita työpaikkoja, mutta nyt KTM etsii aktiivista ja järjestelmällistä myyntiassistenttia.

KTM Nordic Oy hakee myyntiassistenttia rentoon, kansainväliseen yhteisöönsä. Työsuhde on vakituinen ja toimipiste sijaitsee Vantaan Tuupakassa. 

Myyntiassistentti tukee yrityksen myyntitiimiä ja palvelee jälleenmyyjiä pitämällä heidät ajan tasalla moottoripyörien tilausprosessin eri vaiheissa. Tehtävä vaatii aktiivisuutta ja järjestelmällisyyttä. Toimenkuvaan kuuluu myös reskontranhoito ja muut taloushallinnon avustavat tehtävät. 

Valittavalta henkilöltä edellytetään käytännön kokemusta taloushallinto- ja asiakaspalvelutyöstä. Koulutuksen tulee olla hankittu kaupalliselta alalta ja lisäksi hallita tavanomaiset toimisto-ohjelmat (MS Office). SAP Business Client -tuntemus lasketaan eduksi. Hyvän suomen kielen lisäksi tulee hallita englantia sujuvasti. 

Yrityksessä arvostetaan reipasta ja työtä pelkäämätöntä asennetta. Positiivinen ja iloinen asiakaspalveluhenkisyys on itsestäänselvyys. Työssä tulee myös pystyä viemään asioita oma-aloitteisesti eteenpäin. Tärkeintä on, että valittava henkilö on ahkera, huolehtii työstään ja luo osaltaan hyvää yhteishenkeä organisaatioon. 

KTM Nordic Oy tarjoaa mahdollisuuden olla mukana kansainvälisen yrityksen monipuolisessa tehtäväkentässä.  KTM Nordic Oy on osa itävaltalaista KTM AG -konsernia. Toimialalana on moottoripyörien markkinointi ja myynnin tuki Suomessa ja Baltiassa. Jatkuvan tuotekehityksen ja uusien mallien ansiosta KTM on kasvanut Euroopan suurimmaksi moottoripyörien valmistajaksi. Suomessa yrityksen palveluksessa on 12 henkilöä ja tiimissä on rento tekemisen meininki. Työaika on arkisin 9-17 ja työt aloitetaan mahdollisimman nopeasti. Moottoripyöräkiinnostuksesta on selkeä etu tässä työyhteisössä ja -tehtävässä. 

Työhakemus täytetään Operaria Oy:n kotisivuilla www.operaria.fi ja viimeinen hakupäivä on 26.4.2020. Henkilöstöpalveluyritys Operaria Oy avustaa hakuprosessissa ja heiltä saa lisätietoja Markus Fabriciukselta: markus@operaria.fi tai 0400 603 327.

Linkki hakemuslomakkeeseen alla:

Hae paikkaa

Uusin numero