Tampereen BMW-edustus R.M. Heinolta Biketeamille

Biketeamin Tomi Kurkilahti. Jatkossa Biketeamilla on BMW-edustus kaikissa toimipisteissään: Vantaalla, Raisiossa ja Tampereella.

BMW-moottoripyörien edustus Tampereella siirtyy Biketeamille 1.9.2017 alkaen. R.M. Heinon BMW-sopimus päättyy 31.10.2017 ja yritys ilmoittaa jatkavansa sen jälkeenkin BMW-moottoripyörien huoltajana sekä Tampereella että Espoossa.

BMW Motorrad tiedottaa, että Seinäjoella toimivan Jokiniemi Motors Oy:n sekä R.M. Heinon Espoon ja Tampereen toimipisteiden BMW Motorrad myynti- ja huoltosopimukset päättyvät 31.10.2017.
– Jokiniemi Motors Oy ja R.M. Heino Oy ovat hoitaneet kaikki jälleenmyyjävelvoitteensa asianmukaisesti ja jatkavat toimintaansa muiden merkkiedustusten kanssa normaalisti. BMW Motorrad kiittää molempia yhteistyökumppaneita ja yritysten henkilöstöä hyvin sujuneesta yhteistyöstä, toteaa BMW Motorradin Esa Ruohonen.

Pohjanmaalla BMW Motorrad -asiakkaita palvelee jatkossa Käyttöauto Vaasa ja Oulussa Euro Motor Center Oy. Lisäksi Jyväskylässä toimii valtuutettu BMW Motorrad huoltokorjaamo Nurmi MP Oy. Jatkossa Biketeamilla on BMW-edustus kaikissa toimipisteissään; Vantaalla, Raisiossa ja Tampereella. Yritys tiedottaa lisäksi, että Biketeam Tampere siirtyy keväällä 2018 täysin uusiin toimitiloihin.

R.M. Heinolta todetaan, että BMW:n esittämät vaateet yhteistyön jatkamiseksi eivät ole olleet R.M. Heinon näkemyksen mukaan liiketoiminnan kannalta mahdollisia. Näin ollen yritys ei voinut niihin suostua ja tätä kautta BMW purki yhteistyösopimuksen.

R.M. Heino kiittää kaikkia BMW-asiakkaitaan luottamuksesta ja yhteistyöstä yli 20 vuoden ajalta. Yritys ilmoittaa jatkavansa BMW-moottoripyörien huoltoa sekä Tampereella että Espoossa. Yritys jatkaa Kawasakin, Ducatin, Suzukin, Moto Guzzin ja BRP-tuotteiden edustajana entiseen tapaan ja tavoitteena on saada valikoimiin myös uusia merkkejä.

Uusin numero