Tallinn Motor Show laajenee

Mäkketõus, eli mäkiajo on erittäin näyttävä ja Virossa erittäin suosittu moottoriurheilulaji. Muun muassa mäkiajossa käytettyyn kalustoon voi tutustua Tallinn Motor Show’ssa.

Tulevana viikonloppuna järjestettävän Tallinn Motor Show’n areenana toimii ensi kertaa Tallinnan messukeskus. Edustettuina ovat kaikki tärkeimmät merkit.

Viron suurin moottoripyöränäyttely Tallinn Motor Show 8.-10. maaliskuuta. Pyörät ovat päässeet ensi kertaa Tallinnassa, Pirita teen varrella sijaitsevaan messukeskukseen, joten näyttelytilaa on käytettävissä merkittävästi aiempaa enemmän.

Messuille onkin rekisteröitynyt yli 40 näytteilleasettajaa, ja edustettuina on lähes 100 eri tuotemerkkiä. Nähtävillä on uusien pyörien lisäksi luonnollisesti ajovarusteita ja tarvikkeita.

Erillisellä osastolla esitellään Virossa harrastettavia moottoripyöräurheilulajeja ja niissä käytettyjä kilpureita. Esillä onkin joitakin Viron historian kuuluisimpia kilpapyöriä.

Ohjelmaan kuuluu rakennettujen pyörien kilpailu, jossa saa ihastella virolaiselle pyöränrakennuskulttuurille ominaista tyyliä. Tällä kertaa luokkia on viisi: Custom, Street, Superbike, Historic and Open.

Virossa, jos jossain ymmärretään, että naiskauneus ja moottoripyörät kuuluvat yhteen, ja Motomiss-kilpailu kuuluu luonnollisena osana messuihin. Kilpailun erikoisuutena osallistujat saavat tavallisten kauneuskierrosten lisäksi ajamaan moottoripyörää.

Tallinn Motor Show järjestetään Eesti Näituste -messukeskuksessa perjantaina 8.3. klo 12-18, lauantaina 9.3. klo 10-18 ja sunnuntaina 10.3. klo 10-16. Liput: tavallinen lippu 8 €, perhelippu (2+2) 16 €, opiskelija-/eläkeläislippu 5€.

Uusin numero