Support Erno Kostamo -tukipaketit nyt myynnissä

Erno Kostamon tukipakettiin kuuluu pelkän tarran sijaan moottoripyöräurheilua harrastaville tarpeellisia tuotteita. Kuva: 38 tiedotus.

Naulankanta 38 Motosport ja XLmoto-verkkokauppa ovat julkaisseet yhteistyössä Erno Kostamon tukipaketin, joka koostuu kaikille moottoripyöräurheilua harrastaville tarpeellisista tuotteista.

Kostamon taistelu IRRC-katuratasarjan mestaruudesta jatkuu Imatralla 14. – 16.6. Edessä on siis kotikisa ja legendaarisesta Imatranajoista miehelle riittää ainoastaan voitto. Nyt Ernon faneilla on mahdollisuus lähteä auttamaan Ernoa ja hänen matkaansa Imatran herruden kautta kohti ensimmäistä IRRC-mestaruutta.

Naulankanta 38 Motosport ja XLmoto-verkkokauppa julkaisevat ”Support Erno”-tukipaketin, joka sisältää:
– XLmoto varikkoteltan – 1 kpl
– XLmoto huoltomaton (FIM-hyväksymä) – 1 kpl 
– ProWorks huoltopukin – 1 kpl- Lippiksen Ernon nimmarilla – 1 kpl
– #38 tukitarran – 1 kpl

Paketin hinta on 200 € (sis. alv)

– Tällä tasolla kilpaa ajaminen vaatii paljon tukea. Olen viime kausina ollut erinomaisessa tilanteessa, jossa olen pystynyt itse keskittymään täysillä kilvanajamiseen. Ensimmäiseksi koska mukanani on ollut erittäin vahvoja ja moottoriurheilua rakastavia yrityksiä & henkilöitä, joiden kanssa olemme yhdessä pystyneet rakentamaan uraani eteenpäin kausi kaudelta ja toisekseen koska minulla on aivan uskomattoman upeat fanijoukot jotka jaksavat tukea minua kun epäonni iskee ja todellakin osaavat ottaa kaiken irti menestyksestä, Kostamo pohjustaa.

– Tähän kauteen lähdettäessä, omalla tiimillä, halusimme tehdä asioita hieman eri lailla sekä tarjota myös faneilleni jotain muuta kuin sen perus tukitarran, jotain mikä ehkä auttaisi myös heitä harrastuksissaan. Suuri osa tukijoukoistani koostuu kuitenkin itse moottoripyöräilyä tai moottoriurheilua harrastavista henkilöistä, joten yhdessä XLmoton kanssa kokosimme tälläisen 38 motorsport tukipaketin, jossa mukana varikon perustarpeet: teltta, huoltomatto, huoltopukki ja totta kai höystettynä nimmarillani varustetulla lippiksellä sekä näyttävällä #38-tarralla.

38-motorsport tukipaketin hinta on 200 € (sis.alv), ja niitä on saatavilla vain erittäin rajoitettu määrä. Tilaukset ja lisätiedot suoraan Ernon sähköpostiin: erno.kostamo@38service.fi

HUOM. Halutessasi tukipaketti voidaan toimittaa Imatranajoon, Ernon varikolta noudettavaksi!

Teksti: 38 tiedotus

Uusin numero