Superstock 600 -luokan kärkinimet Lehtiranta ja Kesti hakevat vauhtia Espanjasta

(kuva: Timo Kesti)

West Coast Racing Clubia edustavat Circuit Racing Superstock 600 -luokan kuljettajat Niko Lehtiranta ja Matias Kesti kilpailevat tulevana viikonloppuna Espanjan CIV -sarjan osakilpailussa Jerezin moottoriradalla.

Suomen mestaruuden Superstock 600 -luokassa tänä vuonna voittaneelle ja Ram Racing Yamaha -tallissa ajavalle Niko Lehtirannalle Jerezin rata on jo useiden vuosien ajan tuttu pienempien pyörien osalta. Vuosi sitten Lehtiranta kävi myöskin kauden päätteeksi ajamassa ESBK-sarjan osakilpailun samaisella radalla ensimmäistä kertaa Superstock 600 -luokan pyörällä. Tuolloin vauhti oli hyvää joten nyt lähdettävään kilpailuviikonloppuun on pienoinen pohjatyö jo tehtynä.

Kallio Racing Junior projektissa kilpailevalle Matias Kestille Jerez on puolestaan täysin uusi tuttavuus ja nuorukaiselle muutenkin kaiken kaikkiaan ensimmäinen kosketus kansainvälisiin kilpailuihin Pohjoismaiden ulkopuolella.

SM-sarjassa nuorukaiset kävivät tiukkaa kamppailua läpi kauden ja vauhti kehittyi mukavasti pitkin kautta.
Ensi kauden suunnitelmat ovat kummallakin vielä osittain auki joten on hyvä nähdä millaista menoa ja tasoa Espanjan sarja tarjoilee.

Lehtiranta ja Kesti eivät halunnut asettaa itselleen suurempia odotuksia tulevasta kilpailusta.
Tavoitteena saada kokemusta ja nähdä mihin vauhti riittää Espanjassa. Toki hyvät sijoitukset olisivat iso plussa.

Kuskeja kyseisessä sarjassa on reilusti mukana,  joten vauhtia ja hyvää kilpailua on varmasti luvassa.

Teksti: Lehtiranta/Kesti tiedotus

Uusin numero