Storm Motor Oy:n toimitusjohtaja on vaihtunut

Storm Motor lähtee vuoteen 2021 uuden toimitusjohtajan johdolla.

Uutena toimitusjohtajana aloitti vuoden 2021 alusta Mikko Vänttinen. Mikko on toiminut Stormilla eri tehtävissä jo yli 15 vuoden ajan ja vastannut viime vuosina mm. yrityksen ostopuolen vetämisestä. Mikko on myös itse pitkän linjan motoristi ja rakentelija.  

”Olen erittäin innoissani mahdollisuudesta päästä kehittämään liiketoimintaamme ja tekemään meistä entistä vahvemman toimijan alallemme. Storm on perustettu vahvasta kiinnostuksesta moottoripyöriin ja on hienoa, että viisikymmentä vuotta myöhemmin sama kiinnostus yhdistää edelleen meitä ja asiakkaitamme”, toteaa Vänttinen tuoreesta pestistään.  

Storm Motorin pääomistaja ja hallituksen puheenjohtaja Jyrki Storm lisää:    

”Mikko on meidän tekninen asiantuntijamme, joka on ottanut vuosi vuodelta isompaa vastuuta operatiivista toiminnoistamme. Mikon insinööriluonne, kiinnostus kaupan alaan sekä moottoripyöriin on juuri oikeanlainen yhdistelmä viemään yritystä eteenpäin.”

Storm Motor Oy on Suomen suurin moottoripyörätarvikkeiden, -varusteiden ja -varaosien myyntiin keskittynyt vähittäismyyntiketju. Neljän kivijalkamyymälän lisäksi Stormilla on yksi Suomen suosituimmista mp-alan verkkokaupoista sekä kattava jälleenmyyjäverkosto. 

Uusin numero