Storm Motor ”laittaa jäähylle” Oulun ja Jyväskylän myymälät


– Ollaan sulkemassa, tai ehkä parempi olisi sanoa että laitamme jäähylle, Oulun ja Jyväskylän myymälät, vahvistaa moottoripyöräilyn ajovarusteita, varaosia ja tarvikkeita myyvän Storm Motorin toimitusjohtaja Heikki Nummelin.

Tämän jälkeen Storm Motorille jää edelleen Turun, Vantaan, Lahden ja Tampereen myymälät, joiden toiminta jatkuu normaalisti. Nummelinin mukaan ”jäähylle laittaminen” kuvaa tilannetta sikäli paremmin, että jatkossa on tarkoitus avata molemmille paikkakunnalle pop up -myymälä ajokausien ajaksi. Tällä pyritään helpottamaan esimerkiksi ajovarusteiden ostotilanteessa tärkeää sovitusmahdollisuutta.

Motoristien ostokäyttäytyminen on Nummelinin mukaan muuttunut, ja Oulun ja Jyväskylän myymälöiden ovet eivät käyneet sitä tahtia että niistä olisi saatu kannattavia. Jyväskylän liike ehti toimia avajaisten jälkeen vain kaksi ajokautta. Motoristit tekevät yhä enemmän ostoksia verkkokaupoista, ja tähän Storm Motorkin on panostanut koko ajan voimakkaammin.
– Uskomme monikanavaisuuteen, eli jatkossa tarvitsemme sekä hyvin toimivan kivijalkakaupan että verkkokaupan.
Storm Motor on verkkokaupassa panostanut valikoiman laajuuden lisäksi hintatasoon, ja nykyisellä verkkokaupan hinnoittelulla se sanoo kampittavansa monet ulkomaiset verkkokaupat. Kotimaisen verkkokaupan etuna on sekin, että mahdolliset takuuasiat tai tuotteen vaihdot onnistuvat myös kivijalkakaupassa, eli nopeasti.

Uusin numero