Snellman Motosport – Great Life Europe Oy KYMCO maahantuojaksi


Snellman Motosport ja Kwang Yang Motor Co, Ltd. (KYMCO) ovat solmineet maahantuontisopimuksen, joka kattaa yksinoikeudella Kymco-tuotemerkin jakelun Suomeen.

Sopimus astuu voimaan 22.4.2019, jolloin myös ensimmäiset laitetoimitukset aloitetaan jälleenmyyjille sekä uusi sivusto www.kymco-suomi avataan. Jakelu rajoittuu vuodelle 2019 moposkoottereihin sekä mönkijöihin, mutta laajenee vuodelle 2020 kattamaan myös mm. moottoripyörät sekä mobility-ajoneuvot.

Snellman Motosport / GLE Oy

Snellman Motosport on porvoolainen perheyritys ja pitkänlinjan moottoripyörätoimija. Liikkeen perustaja Harry Snellman on toiminut moottoripyöräalalla yli 35-vuotta.
Yritys toimii mm. Beta-moottoripyörien ja mopojen, Camso-telasarjojen sekä Liqui Moly Motorbike -tuotteiden maahantuojana.

Kwang Yang Motor Co, Ltd. (KYMCO)

Kymco on Kwang Yang Motor Co, Ltd:n käyttämä myyntinimike. Yhtiö valmistaa mm. skoottereita, moottoripyöriä ja mönkijöitä. Kymco on Taiwanin suurin ja yksi maailman suurimmista valmistajista.
Yhtiö perustettiin vuonna 1963 valmistamaan Hondalle moottori- ja vaihteistokomponentteja. Myöhemmin Hondasta tulikin merkittävä Kymcon omistaja ja ensimmäinen moottoripyörä valmistui vuonna 1970.
Markkinointi ”Kymco”-nimen alla alkoi vuonna 1992 ja vuonna 2003 yhtiö osti takaisin Hondan omistusosuuden keskittyen Kymco-brändin kehittämiseen sekä maailmanlaajuiseen markkinointiin. Vuonna 2018 Kymco valmisti yli miljoona ajoneuvoa ja niitä myytiin yli 100 maahan.

Uusin numero