Sandro Cortese kiinnostunut Kallio Racing -tallista

Sandro Cortese
(Kuva: motogp.com)

Saksalainen Sandro Cortese taisteli Ajo Motorsportin riveissä GP-sarjan Moto3-luokan maailmanmestariksi vuonna 2012. Nyt Cortese neuvottelee ajajasopimuksesta Supersportin MM-sarjaan Kallio Racing –tallissa. Asiasta uutisoi ensiksi saksalainen speedweek.com –verkkosivusto.

Cortesen GP-sarjan ajajasopimus kaudelle 2018 ei onnistunut, sillä Kiefer Racing –tallin rahoitus ei toteutunut venäläissijoittajan vetäytyessä. Näin saksalaiselle ei tullut paikkaa GP-sarjassa. Ratkaisuksi ajajaurallaan Cortesella on Kallio Racing ja Supersportin MM-sarja.

– Olen ollut yhteydessä Mika ja Vesa Kallioon, joilla on Yamaha-talli Supersportin MM-sarjassa. Vesa Kallio kyseli mahdollisuutta ajamisesta heidän tallissaan kaudella 2018. Minulla pitäisi olla omaa rahoitusta noin 150 000 euroa. Nyt selvittelen, saanko rahan kerättyä, kertoo Cortese.

Cortese toteaa, että Kallio Racing on viime kauden Supersportin MM-tulosten perusteella huipputiimi. Sijoittuihan Sheridan Morais loppupisteissä neljänneksi ja Niki Tuuli oli seitsemäs.

Tallipäällikkö Vesa Kallio vahvistaa, että he neuvottelevat Sandro Cortesen kanssa ensi kauden ajajasopimuksesta. Maailmanmestari Cortesen tulo talliin lisäisi myös suomalaistiimin julkisuusarvoa.

Viime kaudella Sandro Cortese sijoittui Moto2-luokan loppupisteissä sijalle 18.

Vesa Kallio
(Kuva: Simo Kohonen)

Uusin numero