Red Bull KTM Ajon kuljettajat jälleen kaksoisvoittoon Moto2-luokassa

Raul Fernandez ja Remy Gardner

Aki Ajon johtaman Moto2-tiimin kuljettajat Remy Gardner ja Raul Fernandez ottivat Mugellon MM-osakilpailussa kaksoisvoiton, aivan kuten kaksi viikkoa aikaisemmin Le Mansissakin.

-Tänään kilpailun tuloksilla ei ole merkitystä, sanoi Aki Ajo viitaten lauantaina tapahtuneeseen onnettomuuteen, jonka seurauksena Moto3-kuljettaja Jaso Dupasquier menehtyi sunnuntaina.

Samoilla linjoilla oli Moto2-kilpailun voittanut Ajon suojatti Remy Gardner.

-Tämä on surullinen päivä. Voitimme kilpailun, mutta en pysty iloitsemaan voitosta, ja tuntuukin että kilpailun tuloksilla ei tänään ole merkitystä.

Kilpailuun paalulta startannut Red Bull KTM Ajon Raul Fernandez hallitsi kilpailua lähes koko ajan, mutta ei enää sillä tärkeimmällä hetkellä, eli ruutulipun heiluessa. Nelosruudusta startannut tiimikaveri Remy Gardner nousi ensimmäisessä kaarteessa jo kakkoseksi. Sen jälkeen Gardner ajoi pitkään kolmantena, kunnes kuusi kierrosta ennen maalia hän nosti selvästi vauhtia ja lähti metsästämään kärjessä ajanutta Fernandezia. Ohitusyrityksen Gardner jätti viimeiselle kierrokselle, onnistui siinä ja ajoi voittoon 0,014 sekunnin erolla tiimikaveri Fernandeziin.

Ajon tiimin kuljettajat jatkavat MM-sarjan tukevassa kaksoisjohdossa. Gardner on ykkösenä 114 pisteellä ja Fernandez kakkosena 108 pisteellä. Fernandezin ero kolmantena olevaan kuljettajaan on jo 20 pistettä.

Moto2 -kilpailun tulokset

1. Remy Gardner (Red Bull KTM Ajo) 39:17.667

2. Raul Fernandez (Red Bull KTM Ajo) +0.014

3. Marco Bezzecchi (Kalex) +8.021

4. Joe Roberts (Kalex) +8.004

5. Marcel Schrotter (Kalex) +12.343

Moto2 MM-pistetilanne
1. Remy Gardner (Red Bull KTM Ajo) 114 p.
2. Raul Fernandez (Red Bull KTM Ajo) 108 p.

3. Marco Bezzecchi (Kalex) 88 p.

4. Sam Lowes (Kalex) 66 p.

5. Fabio Di Giannantonio (Kalex) 60 p.

Seuraavana ajetaan Katalonian GP, joka on vuorossa 4.-6. kesäkuuta eli jo viikon kuluttua.

Uusin numero