Ratamoottoripyöräilyn lupaus Juho Kantola aloittaa kautensa Espanjan Jerezissä

Juho Kantola vauhdissa Almerian testeissä.

Klaukkalalainen 16-vuotias Juho Kantola aloittaa kilpakautensa Espanjan Jerezin osakilpailussa 10-11.4.2021. Juho osallistuu ESBK -sarjan SBK Junior -luokkaan pyöränään KTM RC390R race kit -paketilla.

Rockmotorsport KTM -tiimiä edustava ja Kallio Racing Junior Teamin tukema kuljettaja lähtee isolla innolla ja hyvin harjoitelleena uuteen kauteen. Espanjan sarja on MM-sarjan jälkeen maailman kovin ja luokan kärki on vauhdiltaan MM-kärjen tasolla. Juhon tavoitteena alkavalla kaudella on haastaa luokan kärkikymmenikkö. Suunnitelmissa on osallistua myös muutamaan MM-sarjan osakilpailuun, mitkä jäivät väliin viimekaudella maailman tilanteesta johtuen.

”Olen harjoitellut kovemmin kuin koskaan ja heikon viime kauden jälkeen motivaatio on tapissa. Talven ajo-harjoitukset menivät myös nousujohteisesti, joten lähden luottavaisena alkavaan kauteen” Juho toteaa.

ESBK-sarjan osakilpailuja voi seurata Youtubessa RFME-kanavan kautta. Juhon matkaa maailman huipulle voi seurata ja kannustaa myös Facebookissa JK36 Racing tai Instagramissa juho.kantola.

JK36 tiedotus

Uusin numero