Rasmus Nurmi jatkoi voittoputkeaan Supersport 300 -luokassa

Rasmus Nurmi on ollut kaudella 2020 voittamaton Supersport 300 -luokassa. Kuva: Rasmus Nurmi Racing.

Motoparkin Circuit Racingin SM-osakilpailun Supersport 300 -luokassa molemmissa lähdöissä voittoon ajanut Rasmus Nurmi jatkaa kauttaan voittamattomana.

Viime viikonloppuna järjestetyn Motoparkin Circuit Racingin SM-osakilpailun yhteydessä ajettiin kaksi Supersport 300 -luokan kilpailulähtöä, joista molemmissa voittoon ajoi Rasmus Nurmi.

Aika-ajossa luokan nopeimman ajan kellottanut Nurmi tippui startissa toiseksi, mutta ajoi lauantaina ajetun ensimmäisen kannassa lähes koko kisan ajan. Luokan kärkeen Nurmi nousi takasuoran jarrussa ja oli maalissa ensimmäisenä.

Toinen kilpailu ajettiin sunnuntaina ilman warm upia. Nurmen lähtöruutu oli ensimmäisen kilpailun kierrosaikojen perusteella toinen. Lähtöpaikkaa lukuun ottamatta kilpailu eteni samalla kaavalla kuin ensimmäinenkin, Nurmi oli lähes koko kilpailun toisena, ohitti takasuoran jarrussa ja ajoi voittoon.

– Virtasalmen kisaviikonloppu meni odotusten mukaan. Nyt kasassa on seitsemän kisalähtöä tällä kaudella ja niistä kaikista voitto, Nurmi kertoo.

Kausi jatkuu 29.-30.8. Kymiringin radalla ajettavan 4. osakilpailun merkeissä.

– Kymiringin kisassa haasteena tulee olemaan se, että en ole siellä vielä kertaakaan harjoitellut.

Lähde: Rasmus Nurmi Racing

Uusin numero