RAM Racingin kuljettajat fysiikkavalmennuksessa

RAM Racingin kuljettajat Jani Rättö, Kimi Patova ja Felix Nässi. Oikealla Salon Vilppaan koripallojoukkueen fysiikkavalmentaja Ville Salmi.

Salon Vilppaan koripallojoukkueen fysiikkavalmentaja Ville Salmi testasi RAM Racingin kuljettajien kunnon ja antoi vinkkejä kilpailukauteen valmistautumiseen.

Hanhivaaran liikuntakeskus järjesti mielenkiintoisen päivän Jani Rätölle, Felix Nässille ja Kimi Patovalle. Moninkertainen triatlonin Suomen mestari Darby Thomas piti aamulla luennon ammattimaisesta fyysiikka- ja mentaalivalmentautumisesta, keskittymisestä vain oleelliseen urheilussa ja tämän pitämisessä tasapainossa perhe-elämän, sponsoreiden yhteistyön ja muiden käytännön asioiden kanssa.

Tämän jälkeen oli vuorossa siirtyminen Hanhivaaran monipuoliselle kuntosalille, jossa Salon Vilppaan koripallojoukkueen fysiikkavalmentaja Ville Salmi testasi ja opasti kaikkia RAM Racing Yamahan kuskeja kuntopiirivalmentautumisessa. Kuntopiirissä harjoiteltiin venytyksiä, koordinaatiota, tasapainoa ja lihaskestävyysliikkeitä. Kuskit olivat hyvässä kunnossa mutta pientä parannettavaakin löytyi. Kuljettajat asuvat eri paikkakunnilla, joten yhteiset kuntoharjoitukset ovat harvinaisia. Ville Salmelta kaikki saivat uusia vinkkejä omiin kuntopiiriohjelmiin.

Tämän jälkeen syötiin hyvin Salon urheilupuistossa ravintola Maran Klubilla ja illalla seurattiin vauhdikasta Salon Vilppaan ja Nokia BC välistä koripallo-ottelua.

Felix Nässi
Kimi Patova
Jani Rättö

Uusin numero