Petrol Circus Custom Bike Show tulee taas – ilmoittautuminen avattu

MP-messujen yhteydessä pidettävä rakenneltujen pyörien näyttely tulee taas. Nyt on aika ilmoittaa oma pyörä mukaan näyttelyyn.

MP23-messut järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 3.-5. helmikuuta 2023. Messujen yhteydessä järjestetään jo perinteeksi muodostunut rakenneltujen pyörien näyttely, Petrol Circus Custom Bike Show.

Luokkia on aikaisempaan tapaan neljä (Classic, Custom, Street, Open), ja luokkien parhaat palkitaan rahapalkinnoin. Lisäksi palkitaan ”tuomariston valinta”, joka niinikään on oikeutettu rahapalkintoon. 

-Pari vuotta on jouduttu jättämään väliin olosuhteiden ja kipakan yskän johdosta. Luokkajako on ennallaan mutta jotain uuttakin on luvassa, ja uutuusasioista tiedotetaan myöhemmin lisää, lupaa tapahtuman promoottori Japi Åström.

Mukaan on perinteisesti otettu noin 100 rakenneltua pyörää ja tarjonta on huomattavasti suurempaa, joten kannattaa olla ajoissa liikkeellä ja perustella hyvin miksi juuri sinun pyöräsi ansaitsee paikan näyttelyssä.

Ehdokkaat voivat ilmoittautua sähköpostilla: bikeshow@corsenero.fi ja siellä hakemukset hoitaa samat ukot kuin aiemminkin. Promoottori Åströmin tavoittaa puhelimella numerosta 0405077097 jos haluaa jutella tai on jotain muuta sydämellä. 

Uusin numero