PeterPanBiken omistuspohja laajenee

Dani Amosov Laatokan matkalla.

PeterPanBiken matkanjohtajana tunnettu Dani Amosov jatkaa heinäkuun alusta myös moottoripyörämatkailuyrityksen osakkaana.

Monilta matkoilta tuttu ja ansioitunut matkanjohtaja Dani Amosov jatkaa 1.7.2019 alkaen myös PeterPanBiken osakkaana. Tämän jälkeen yrityksen omistavat Dani Amosov, Mika Pyyppönen, Sami Hokkanen ja Jyrki Lehtinen.

Dani jatkaa työtään matkanjohtajana sekä myynnin ja markkinoinnin parissa suunnitellen ja järjestäen asiakaskunnalle matkailuelämyksiä moottoripyörän päältä koettuna.

Omistajien lisäksi PeterPanBiken matkanjohtajina toimivat myös freelance-matkanjohtajat Jarmo Emppu Nieminen, Pekka Sipola, Lars Winter, Henrik Gummerus sekä Riitta Tynkkynen, joka panostaa Lady’s matkoihin.

– PeterPanBiken liiketoiminta on lähivuosina ollut nousujohteista, asiakaskuntamme on kasvanut ja olemme keskittyneet laadukkaiden ja tasalaatuisten palveluiden tuottamiseen sekä ikimuistoisen asiakaskokemuksen luomiseen, kuitenkaan unohtamatta seikkailun osuutta. Matkat kestävät muutamasta päivästä alkaen aina muutamaan kuukauteen, joten meiltä löytyy jokaisen motoristin makuun sopiva matka. Mottomme on edelleen ”Life Is Now”, kertoo Jyrki Lehtinen PeterPanBikesta.

PeterPanBike järjestää vuosittain noin 30 kalenteriin merkittyä matkaa maapallon kaikkiin maanosiiin, sekä matkoja kaveriporukoille, MC-kerhoille ja yritysryhmille.

Uusin numero