Peetu Paavilaisen kilpailukausi jatkuu peukalo paketissa Valenciassa


Peetu Paavilaisen kilpailukausi jatkuu Espanjan Valenciassa ajettavassa European Talent Cupin kilpailulla.

Kyseessä on sarjan toinen osakilpailu. Ensimmäisessä osakilpailussa Estorilissa Peetu Paavilainen sijoittui toisessa lähdössä kuudenneksi ja kaatui harmittavasti ensimmäisen lähdön kärjen tuntumasta.
Valmistautuminen kilpailuun on ollut hieman haasteellista, kun kolme viikkoa sitten Red Bull Rookies Cupin testeissä nuorukaiselta murtui peukalo kovavauhtisessa kolarissa.

– Sain kipsin kädestä pois maanantaina ja käsi on vahvasti teipattuna. Ei se paljon ajoa haittaa, vähän jarruissa muistuttaa mutta vapaat harjoitukset on mennyt ihan odotusten mukaisesti, kertoo Paavilainen odottavaisena kuulumisia Valencian varikolta.
European Talent Cup on osoittautunut tälläkin kaudella erittäin suosituksi ja tasokkaaksi kilpaluokaksi, jossa Euroopan parhaat juniorikuljettajat ottavat mittaa toisistaan ammattitiimien kalustolla. Valencian kilpailuun on ilmoittautunut yli viisikymmentä kuljettajaa.
Lauantaina ajetaan aika-ajot alkaen 10:35 sekä 15:15. Sunnuntaina kilpailut ajetaan aikataulun mukaisesti 13:00 sekä 16:00, (ajat ovat Suomen aikaa).
Kilpailujen video- ja livetiming linkit sekä lisätietoja löytyy FIM-CEV sivuilta: http://www.fimcevrepsol.com/en

Uusin numero