Palkinto-Monkey luovutettiin voittajalle

Oy Brandt Ab:n Patrick Manner luovutti onnittelujen kera Honda Monkeyn Hanna Saimaselle. Biken puolesta Hannaa onnitteli yhdeksänviikkoinen työharjoittelijamme Mr. Ketonen (Hondan satulassa). Ketosella on vielä opittavaa, sillä epähuomiossa hän onnitteli Pakea eikä Hannaa.
MP19-messuilla lehden osastolla kilpailupalkintona ollut Honda Monkey 125 luovutettiin tänään voittajalle.

MP19-messuilla onni suosi tuusulalaista Hanna Saimasta, joka kävi tänään lauantaina vastaanottamassa palkinto-Monkeyn Bike World Vantaalla. Messuilla (silloin vielä MP Maailma-lehden osastolla) kilpailukuponkeja täytettiin yli 6000 kappaletta. Monkeyn Saimaselle luovutti Oy Brandt Ab:n Honda-myyntipäällikkö Patrick Manner.
– Kävi uskomaton tuuri. Laitoin oman Yamaha FZ1S:ni myyntiin ja eilen pyörän edellinen omistaja otti yhteyttä ja haluaisi ostaa sen takaisin, kertoi Hanna noutaessaan palkintopyöräänsä.

Hanna tuli paikalle Bike Worldiin ajopuvussa ja lähti heti testaamaan voittopyöränsä ominaisuuksia. Hän veikkaili, että Hondaan saattaa kertyä ihan mukavasti kilometrejä kesän aikana.
– Kun nyt on alla tällainen pyörä, millä on helppo lähteä lyhyemmillekin matkoille, eikä minulla lisäksi ole omaa henkilöautoa nyt käytössä, niin kilometrejä voi mittariin kertyä ihan hyvä määrä.

Biken toimitus toivottaa hauskoja ja turvallisia kilometrejä Hannalle!

Uusin numero