Paavilaisen ja Sarjoksen seuraavat kapinat KymiRingillä

Finnish Talent Racingin kuljettajista Peetu Paavilainen on päässyt jo testaamaan KymiRingillä, mutta Jasmin Sarjokselle rata on uusi tuttavuus.

Circuit Racingin SM-osakilpailu järjestetään tulevana viikonloppuna uunituoreella KymiRingin radalla Iitissä. Moni kuljettajista ei ole päässyt edes testaamaan uudella radalla, ja haastavaksi viikonlopun tekee poikkeuksellisen vähäiset vapaat harjoitukset. KymiRingillä ajetaan ainoastaan lauantaina ja sunnuntaina. Talent Racingin kuljettajalle, Jasmin Sarjokselle, rata on täysin uusi:

”Haasteita viikonlopulta ei tule puuttumaan, mutta koska yhteistyö Talent Racingin kanssa saa jatkoa, uskon että saamme oikeita asioita tekemällä tästäkin viikonlopusta hyvän!”

Talent Racingin toinen kuljettaja, Peetu Paavilainen, on kuitenkin päässyt jo muutamaan otteeseen testaamaan KymiRingillä.

”Radassa on monia pimeitä mutkia ja paljon korkeuseroja, mitkä tekevät uudesta radasta haastavan ja erilaisen verrattuna muihin Suomen ratoihin,” Paavilainen kertoo omalla kokemuksellaan.

KymiRingin kilpailuviikonloppu on Suomen mestaruuksien kannalta merkittävä, sillä koronatilanteesta johtuen Pärnun SM-osakilpailut ovat vaakalaudalla. Nähtäväksi jää, päättyvätkö SM-taistot KymiRingille, ja riittääkkö Paavilaisen 64 pisteen ero varmistamaan hänelle Superstock 600 -luokan mestaruuden.

Osakilpailu: 4 / 5

Järjestävä seura: Motopark Racing Club ry.

Moottorirata: KymiRing, Kymentie 748, 47400 Kausala

Kilpailuviikonlopun aikataulu:

la: aika-ajot

su: kilpailut

Lisätiedot:

https://www.roadracingsm.fi/

https://www.taletracing.fi/

https://www.facebook.com/Finnishtalentteam

Road racingin SM-sarja

Ratamoottoripyöräilyn Circuit Racingin SM -sarjassa jaetaan Suomen mestaruudet kahdessa luokassa: Superbike (1000cc) ja Superstock (600cc). Suomen-Cup mestaruudet: MiniGp, Sivuvaunut ja Jokamiesluokka, FinMoto3 (250cc) ja Retro superbike

Mestaruudet ratkotaan viitenä kilpailuviikonloppuna, joissa kussakin ajetaan kaksi kilpailulähtöä. Kilpailut ajetaan seuraavan aikataulun mukaisesti:

27-28.6.2020 Kemora (Veteli, www.kemora.fi)

1-2.8.2020 Alastaro (Virttaa, Loimaa, www.alastarocircuit.fi)

15-16.8.2020 Motopark (Virtasalmi, www.motopark.fi)

29-30.8.2020 KymiRing (Iitti, www.kymiring.fi

19-20.9.2020 Auto24Ring (Pärnu, Viro, www.auto24ring.ee)

Uusin numero