Paavilainen palkintokorokkeelle SM-osakilpailussa Kemorassa

Superstock 600 -luokan palkintokorokkeella sunnuntain kisan jälkeen voittaja Kimi Patova, toiseksi sijoittunut Peetu Paavilainen ja kisan kolmonen Niko Tanskanen.

Kemoran Superstock 600-luokan kisan sijoitukset vaihtuivat vielä viimeisessä mutkassa kaatumisen seurauksena.

Peetu Paavilainen osallistui kauden toiseen ratamoottoripyöräilyn SM-osakilpailuun tänä viikonloppuna Kemorassa. Paavilaiselta jäi kauden avausviikonloppu väliin, kun samaan aikaan taisteltiin EM-pisteistä Barcelonassa. Nuori Yamaha-kuljettaja esitti hyviä otteita ja ajoi lauantai aamun aika-ajossa märällä radalla neljänneksi. Nuorukainen oli hieman ongelmissa takapään pidon aika-ajossa eikä ollut täysin tyytyväinen.

Lauantaina iltapäivällä ajetussa ensimmäisessä kilpailulähdössä Paavilainen kaasutteli tahmean alun jälkeen hienosti kolmanneksi. Sunnuntain toisessa kilpailussa nuorukainen oli jälleen hieman ongelmissa takapään pidon kanssa, mutta ajoi silti hyvää kilpailua kolmantena, kunnes viimeisessä mutkassa Felix Nässi kaatui ja Paavilainen nousi kilpailun kakkoseksi.

-Olen ihan tyytyväinen viikonloppuun, mutta jäi vielä hampaankoloon, kun ei tullut voittoa vielä Suomesta, Paavilainen kertoi kilpailun jälkeen.

Uusin numero