Pääsiäisen American Car Show -tapahtumassa moottoripyörät vahvasti esillä


Pääsiäisenä Helsingin Messukeskuksessa järjestettävässä American Car Show -tapahtumassa on kuusi eri näyttelyä, joista yhtenä rakenneltujen moottoripyörien MC Heaven.

Vaikka päätapahtuman nimi American Car Show viittaa vahvasti sekä autoihin että amerikkalaisuuteen, löytyy Messukeskuksesta nähtävää myös moottoripyörien ja eurooppalaisten ja japanilaisten autojen ystäville. Tapahtuma kokoaa yhteen kaikkiaan kuusi eri näyttelyä: American Car Show, Classic Car Show, Custom Truck Show, MC Heaven ja Motorsport 2019.

MC Heaven

Rakenneltujen moottoripyörien MC Heaven -näyttely yhdistää kaikki moottoripyöräilyn tyylilajit streetfightereista choppereihin. Yhteistä niille on se, että näyttelyyn on koottu valtakunnan kauneimmat, tehokkaimmat ja uniikeimmat moottoripyörät eri vuosikymmeniltä. MC Heaven -näyttelyssä riittää nähtävää vaativallekin prätkäfanille.

Jo 42. kerran järjestettävä American Car Show on pääsiäisen suurtapahtuma kaikille autoista, autoilusta, moottoripyöristä ja moottoriurheilusta kiinnostuneille. Näyttelykokonaisuus on aiempiin vuosiin verrattuna laajentunut kahden hallin verran, kun yhdessä Suomen ajoneuvohistoriallisen keskusliiton (SAHK ry) kanssa järjestettävä Classic Car Show saa oman hallin, samoin Custom Truck Show. Yhteensä näyttelytilaa on käytössä yli 45 000 neliömetriä ja lisäksi ulkona on 10 000 neliön harrasteajoneuvoparkki.
 
Liput:
 
Ennakkoon:
Päivälippu, 16-vuotiaasta alkaen 25€
Päivälippu, 7-15-vuotiaat 15€
Kokoaikaranneke 35€
Lapset alle 7v. ilmaiseksi.
 
Ovelta:
Päivälippu, 16-vuotiaasta alkaen 29€
Päivälippu, 7-15-vuotiaat 19€
Kokoaikaranneke 39€
Lapset alle 7v. ilmaiseksi.
 
Ennakkoliput myy Tiketti ja Messukeskus

American Car Show 19.-21.4.2019 Helsingin Messukeskuksessa!
 
Lisätiedot:
American Car Show

Uusin numero