”Olin kerran nähnyt unta että ajan mopolla – sitten ostin Harrikan”

– Mun mielestä ei ole muita moottoripyöriä kuin Harrikka, se on aina ollut suurin haaveeni, sanoo Ulla Becker. Hän myös toteutti haaveensa kuusi vuotta sitten, ja nyt suunnitelmissa on hankkia uusi Harley-Davidson.

H-D Helsingin uuden myymälän avajaispäivänä 15. joulukuuta ovisaranat kävivät ahkerasti, kun asiakkaat kävivät tutustumassa uuteen pääkaupunkiseudun Harrikka-dealeriin. R.M. Heinon Espoon myymälästä puolet on nyt sisustettu Harley-Davidson -osastoksi ja amerikkalaismerkkiä myydään tutun ”H-D Helsinki” -nimen alla.

Ei enää toista kesää ilman moottoripyörää

Yksi avajaispäivänä liikkeessä käyneistä oli Ulla Becker, joka ei tullut paikalle pelkästään potkimaan renkaita tai kahville.
– Tulin ostamaan uutta Harrikkaa, täräyttää Becker keskustelun avaukseksi.
Hän oli jo puolitoista vuotta sitten vaihtamassa silloista Harley-Davidsoniaan uuteen, mutta pyörää aina välillä lainannut perheen poika ilmoitti, ettei sitä myydä mihinkään, vaan hän ostaa sen. Näin Ulla Becker on siitä lähtien ollut ilman omaa pyörää, mutta ei ole enää kovin kauaa.
– Ilmojen takia ei yhtään harmita ettei tänä kesänä ollut omaa pyörää, mutta toista kesää en enää ilman pyörää ole.

Moottoripyöräharrastuksen Ulla Becker aloitti niin puhtaalta pöydältä kuin se vain on mahdollista.
– Olin kerran nähnyt unta että ajan mopolla. Harrikka on aina ollut suurin haaveeni ja lopulta ostin sen kertomatta asiasta etukäteen kenellekään.
Moottoripyöräilyä harrastava veli järjesti Ullalle ajo-opettajan, ja vuonna 2011 alkaneen harrastuksen aikana kilometrejä on ehtinyt oman pyörän mittariin kertyä 38 000 kappaletta. Vaikka työt häiritsevätkin harrastusta, niin moottoripyöräilylle Ullalla löytyy aina jostain raosta aikaa, jos vain haluaa. Enimmäkseen se on kauniina kesäiltoina ajelua mutkateillä ja pisimmillään matka on vienyt Ahvenanmaalle H-D-kokoontumiseen.

Uusi Softail ostoslistalla

Ostoslistalla on Harrikan uudesta Softail-mallistosta joko Street Bob tai Low Rider. Aikaisempaa kokemusta Ulla Beckerillä on vain yhdestä pyörästä, siitä omasta edellisestä, jolla hän opetteli ajamaan ja ajoi kaikkiaan 38 000 kilometriä.
– Tosi hyvä, että H-D-edustus tuli takaisin pääkaupunkiseudulle. Mun pyörää huoltivat Loimaan pojat eli Twin City, mutta kiva että löytyy huoltopiste nyt lähempääkin. Ja jos haluaa jotain tarviketta tai vaatetta ostaa, niin tänne on kiva tulla ostoksille hyviä mutkateitä pitkin, päättää Becker.

Uusin numero