Odotettu Kymiringin SM-osakilpailu järjestetään tulevana viikonloppuna

Motoparkin lähtöruudukko on jo tuttu, mutta tulevana viikonloppuna kirjoitetaan historiaa, kun ratamoottoripyörät asettuvat ensi kertaa lähtöruudukkoon Kymiringillä. Kuva: Harjukuvat.

Kymiringin radalla ollaan ensi kertaa tositoimissa, kun radalla järjestetään Circuit Racingin SM-osakilpailu. Yleisö on tervetullut seuraamaan kilpailua paikan päälle sunnuntaina 30.8.

Ratamoottoripyöräilyn SM-sarjan 4.osakilpailuviikonloppu ajetaan Kymiringin uudella moottoriradalla kaksipäiväisenä 29.–30.8.2020. Kilpailuisäntänä toimii Motopark Racing Club ry. Kauden avaukseksi suunniteltu Kymiringin osakilpailu jouduttiin valitettavasti perumaan, mutta nyt kilpailijat odottavat innoissaan pääsevänsä kilpailemaan nopealle ja ajosilmää vaativalle radalle. Rata on usealle kilpailijalle täysin uusi kokemus ja asettaa haasteita. 

Yleisö toivotetaan lämpimästi tervetulleeksi Kymiringille sunnuntaina 30. elokuuta, jolloin SM-luokat ajavat kaikki kilpailulähtönsä.

Kilpailupäivä starttaa kello 10.15 ja avauksen suorittavat vanhemman ajan Superbike-kuskit, yhdessä junioriluokkien FIN Supersport ja FIN Moto3 kanssa yhteislähtönä.

Pääsylippu maksaa 20,00 €. Alle 12-vuotiaat pääsevät tapahtumaan ilmaiseksi vanhempien seurassa. Pääsylippuja myydään rajoitettu 2000 kappaleen määrä. Lipun voi ostaa ennakkoon täältä. Lippuja myydään myös portilla.

Kilpailuun on ennakkoon ilmoittautunut noin 80 kilpailijaa, joka on keskimääräinen kattaus SM -kilpailuviikonlopulle. Kauden muut kilpailut ovat olleet kilpailullisesti tiukkoja ja näin varmaan jatkuu myös Kymiringillä. 

Ajettavat luokat, kilpailijat, osallistujalistat, aikataulut, sekä kattavasti muutakin tietoa Kymiringin osakilpailusta löytyy SM-sarjan nettisivuilta.

Teksti: Circuit Racing SM-sarjan tiedotus

Uusin numero