Niki Tuuli: ”Aragonissa voin keskittyä ajamiseen eikä radan opetteluun”


MotoGP-sarja jatkuu tulevana viikonloppuna Espanjan Aragonissa. Haasteellisen San Marinon kilpailuviikonlopun jälkeen Petronas Sprinta Racing -tiimin suomalaispilotti Niki Tuuli lähtee rauhallisin mielin hänelle ennestään tutulle radalle.

Suomalaispilotilla oli vaikeuksia löytää oikeaa rytmiä Italiassa, mutta viikon tauon jälkeen, hän on valmis taistelemaan Moto2-luokan MM-pisteistä Espanjan 5,1 kilometrin pituisella haastavalla ja nopealla radalla.

– Tunnen Aragonin aika hyvin, joten olen iloinen, että voin keskittyä siellä ajamiseen, eikä uuden radan oppimiseen, toteaa Tuuli, joka hyppäsi kesken kauden Moto2-luokkaan ja on näin ollen joutunut kisaamaan monella hänelle ennestään tuntemattomalla radalla.

– Pidän Aragonin radasta, siellä on paljon jarrutuskohtia, jotka ovat olleet aika haastavia minulle, mutta olen luottavainen, että teen parempaa työtä tänä viikonloppuna. Lähden GP:hen rauhallisena ja keskittyneenä parantamaan ajoani. Meillä on myös uusi strategia vapaisiin harjoituksiin ja toivon, että se auttaa minua löytämään hyvän rytmin radalle ja parantamaan vauhtia. Odotan viikonloppua innolla.

Teksti: Moottoriurheilu.tv

Uusin numero