Niki Tuuli Ajo Motorsportin MotoE-kuljettajaksi kaudelle 2019


Ajo Motorsport kilpailee kaudella 2019 Moto2- ja Moto3-luokkien lisäksi myös uudessa MotoE-luokassa kuljettajanaan Niki Tuuli.

Sähkömoottoripyörien uusi MotoE-luokka ajaa kilpailut Jerezin, Le Mansin, Sachsenringin, Red Bull Ringin ja Misanon MotoGP-viikonloppujen yhteydessä. Perjantaina ajetaan normaalisti harjoitukset, lauantaina aika-ajot sunnuntaina kilpailulähtö. Kilpailulähtöjen pituus on 10 kierrosta.

Ajo Motorsportin väreissä kilpaileva Tuuli saa vastaansa kovia kilpailjoita, sillä sarjaan ilmoittautuneiden listalta löytyy sellaisia nimiä kuten Randy de Puniet, Niccolo Canepa, Bradley Smith, Alex de Angelis, Xavier Simeon ja Maria Herrera.

Tallipäällikkö Ajo sanoo olevansa ylpeä siitä, että tiimi on mukana uudessa luokassa heti sen ensimmäisestä kaudesta alkaen. Ajon mukaan uusi luokka on monella tavalla haaste, mutta hän uskoo sen myös yllättävän positiivisesti. Aki Ajo on seurannut Niki Tuulen uraa alusta asti ja uskoo Nikin kehityksen jatkuvan uudessa kilpailuluokassa.

Aki Ajon ja Niki Tuulen yhteistyö tulee olemaan selvästi aiempia vuosia tiiviimpi.
– Haluan kiittää Aki Ajoa mahdollisuudesta jonka hän minulle antaa. Tämä tulee olemaan suurenmoinen kokemus ja kaudesta tulee mielenkiintoinen, koska kukaan ei oikein tiedä mitä odottaa, sanoo Tuuli.
Tuuli ja MotoE-luokan muut kuljettajat ajavat ensimmäiset viralliset testit marraskuun lopulla Jerezin radalla.

Uusin numero