Nässi Espanjan ESBK-sarjaan espanjalaisessa MDR-tiimissä

Felix Nässi nähdään tulevalla kaudella Espanjan mestaruussarjan lisäksi mahdollisesti myös Suomen radoilla. Kuva: WheelPics.

Felix Nässi kilpailee kaudella 2020 Espanjan Supersport 600 -luokassa.

Ratamoottoripyöräilyn Moto3- ja STK600-luokkien Suomenmestari Felix Nässi on tehnyt sopimuksen almerialaisen MDR Circuito Costa de Almeria -tiimin kanssa. Sopimukseen kuuluu seitsemän Espanjan mestaruussarjan kilpailua Supersport 600 -luokassa ja mahdollisuus ajaa myös muutama kilpailu Suomessa. MDR-tiimi on aikaisemmin saavuttanut toisen sijan Espanjan mestaruussarjassa Diego Perezin kanssa, joten tiimin osaamisesta menestyminen ei ainakaan ole kiinni. Kilpailukalustona on Nässille tuttu Yamahan R6.

– Ensimmäiset testit Almerian Circuito de Andalucia radalla olivat erittäin positiivinen kokemus. Yhteistyö tiimin kanssa toimi hyvin, vaikka kaikki oli uutta, mekaanikot, uusi Yamaha, Michelin-renkaat ja erittäin haastava ja nopea, minulle uusi rata. Tunsin heti alusta asti oloni kotoisaksi Yamahan päällä ja hyviä kierroksia tuli runsaasti parin päivän aikana. Lopuksi kierrosaikakin saatiin jo hyvälle tasolle. Tästä on hyvä jatkaa testejä, jotta ollaan täydessä iskussa Jerezin avauskilpailussa 4.-5. huhtikuuta, tuumaili Nässi testien jälkeen.

– Olemme erittäin tyytyväisiä että saimme Felix Nässi tiimiin kaudeksi 2020. Felixin suorituskyky kolmen kuukauden ajotauon jälkeen oli miellyttävä yllätys. Uskomme hänen potentiaaliin menestyä sarjassa, vaikka Felixillä on pari uutta rataa opiskeltavana, kommentoi MDR tiimin omistaja ja tallipäällikkö Juan Diaz.

Teksti: Felix Nässin tiedotus / Juha Nässi

Uusin numero