MV Agustalta ensimmäiset A2-mallit

MV Agusta F3 675 A2
MV Agusta hyppää mukaan A2-korttiluokan prätkämarkkinoille, kun se on muokannut kahdesta mallistaan 35-kilowattiseksi kuristettavat versiot.

Aluevaltaus on italialaisvalmistajalle uusi, sillä tähänastiset Agustat ovat kaikki olleet tehokkaampia kuin 70 kilowattia, joka on maksimiteho joka voidaan laillisesti kuristaa A2-korttiluokan maksimitehoon eli 35 kilowattiin. Muutos 70 kilowatista 35 kilowattiin ja toisinpäin tehdään valtuutetussa MV Agusta -huollossa.
MV Agusta Brutale 800 A2
Kyseessä ovat katettu sporttimalli F3 675 ja nakupyörä Brutale 800. Iskutilavuudeltaan 675-kuutioisen F3:n valtteja A2-luokassa on matalahko 805 millin istuinkorkeus sekä kapea runko, joiden ansiosta se on helppo käsiteltävä aloittelijallekin jalkojen ylettäessä hyvin maahan. Brutale 800 puolestaan on ajoasennoltaan rennon pysty, mikä helpottaa ympäröivän liikenteen havainnoimista.

F3 675:n värivaihtoehdot ovat sinisen ja harmaan sekä perinteinen punaisen ja harmaan yhdistelmä. Brutale 800 taas tulee markkinoille kolmena eri värivaihtoehtona, punaisen ja harmaan, sinisen ja harmaan sekä tummanharmaan ja vaaleanharmaan yhdistelmänä. Hinnat vahvistetaan myöhemmin.

Uusin numero