MV Agusta numerolla #1 Supersportin MM-sarjaan – Italialaistiimi tavoittelee pitkän tauon jälkeen maailmanmestaruutta

Supersportin tämän kauden MM-sarjassa MV Agusta kantaa numeroa #1, kun viime vuoden mestari Randy Krummenacher liittyi italialaistiimiin.

MV Agusta julkaisi tämän vuoden F3 675 -pyöränsä Supersportin MM-sarjaan, ja väreinä ovat merkille tutut punaisen ja harmaan sävyt. Italialaismerkki ei malta olla korostamatta kilpailunumeroa #1 pyörän katteissa, vaikkei se suoranaisesti merkin omaa ansiota olekaan. Sveitsiläinen Randy Krummenacher nimittäin voitti vuoden 2019 maailmanmestaruuden Yamahalla. Mestaruustaisto oli tiukka, sillä 213 pistettä kerännyt Krummenacher oli kauden päättyessä vain seitsemän pistettä edellä italialaista Federico Caricasuloa ja kolmanneksi ajaneeseen Ranskan Jules Cluzeliinkin eroa oli vain 13 pistettä. Mestaruus oli silti ansaittu, ja Krummenacher otti kauden aikana neljä voittoa Caricasulon ja Cluzelin jäädessä kumpikin kolmeen ykkössijaan.

Kaudella 2020 Randy Krummenacherilla on selvä tavoite, uusia mestaruus MV Agustan väreissä. Italialaisten mukaan yksi kovimpia kantoja kaskessa on oma tiimikaveri, kilpailunumerolla #3 ajava italialinen Raffaele de Rosa, jolle Agusta on tuttu jo aiemmilta kausilta. Kolmantena kuljettajana MV Agusta Reparto Corse -tiimissä ajaa niinikään italialainen ja jo viime kaudella MV Agustan puikoissa nähty Federico Fuligni.

Supersportin MM-sarja alkaa helmi-maaliskuun vaihteessa Phillip Islandin radalla Australiassa ja kausi päättyy Argentiinaan lokakuun 11. päivänä.