Muuta käytetyt ajovarusteet rahaksi – MP20-messuilla taas Kamapörssi

Hyväkuntoisten, mutta itselle tarpeettomien moottoripyöräilyvarusteiden kierrätys on taas mahdollista Kamapörssissä MP 20 -messuilla 31.1. – 2.2.2020 Messukeskuksessa Helsingissä.


Muutaman vuoden tauon jälkeen MP-messuilla on taas Kamapörssi, jonne kävijät voivat tuoda itselleen tarpeettomia hyväkuntoisia moottoripyöräilyvarusteita myyntiin. Kamapörssissä myydään takkeja, housuja, ajopukuja, saappaita ja kypäriä.  Kamapörssin järjestää Team Aragon ry.

Messukävijät voivat tuoda ajovarusteita myyntiin Kamapörssiin perjantaina 31.1. ja lauantaina 1.2. Sunnuntaina 2.2. tavaraa ei enää vastaanoteta, silloin tehdään vain kauppaa.

Järjestäjä perii välityspalkkiona 20 %  myyntihinnasta, kuitenkin aina vähintään viisi euroa. Kamapörssiin varusteita tuova voi päättää hinnan itse, mutta järjestäjät auttavat tarvittaessa sen määrittelyssä. Myymättä jääneistä varusteista ei peritä kuluja, jos ne haetaan pois ennen messujen päättymistä. 

Varusteita Kamapörssiin tuotaessa on jokaisen myyjän lunastettava messujen pääsylippu. Myyjä saa pääsylipun, jolla pääsee ilmaiseksi messuille sunnuntaina hakemaan joko rahat tai myymättömät varusteet.


MP-messuihin osallistuvat kaikki suurimmat moottoripyörämerkit. Mukana ovat muun muassa Aprilia, BMW, Drac, Ducati, Fantic, Harley-Davidson, Honda, Husqvarna, Indian, Kawasaki, Keeway, KTM, Vespa, Peugeot, Polaris, Suzuki, Triumph ja Yamaha. Messuilla esitellään satoja uusia moottoripyöriä, skoottereita ja mopoja. Lähes kaikki merkit ovat myös koeajossa messuilla. Uusia ajovarusteita messuilla myyvät ja esittelevät mm. Blackseven, Eurobiker, Hanx-Suomi, Duell, Motonet, PowerFactory Nordic, Rukka/Sinisalo ja Storm.

MP 20 -messut järjestetään 31.1. – 2.2.2020 Messukeskuksessa Helsingissä. Tapahtuma on Pohjoismaiden  suurin moottoripyöränäyttely. Viime kerralla messuilla vieraili 57 000 motoristia. MP-messujen yhteydessä järjestetään vuosittain Suomen suurin rakennettujen moottoripyörien  näyttely Petrol Circus Custom Bike Show, jossa on esillä yli 100 moottoripyörää. MP-messut järjestää Messukeskus Teknisen Kaupan Liiton Moottoripyöräjaoston toimeksiannosta.

MP 20 -messut on avoinna pe 31.1. klo 10-20, la 1.2. klo 9-18 ja su 2.2. klo 10-17.
Liput kannattaa ostaa ennakkoon edullisemmin lippukaupasta http://shop.messukeskus.com
Verkkokaupassa on myynnissä myös hyväntekeväisyyslippu (25 e), jolla osallistuu uniikin moottoripyörän arvontaan ja tukee nuorten moottoripajatoimintaa.

Moottoripyörällä MP-messuille tulevat voivat pysäköidä moottoripyöränsä veloituksetta eteläiselle sisäänkäynnille.

Uusin numero