MP21 verkossa esittelee Petrol Circus Bike Show’n upeimmat pyörät

Vuosittain MP-messujen yhteydessä järjestettävä Petrol Circus Custom Bike Show on ensi helmikuussa 5. – 7.2.2021 erilainen kuin aikaisemmin. Neljän sarjan sijaan on vain yksi sarja, johon kaikki osallistuvat. 20 ainutlaatuista ja upeaa rakennettua moottoripyörää tai mopoa valitaan finaaliin ja ne esitellään verkkotapahtumassa.

”Tietysti on harmillista, ettei päästä näkemään tällä kertaa suurta rakennettujen moottoripyörien näyttelyä. Yleensä näyttelyssä on ollut 100 osallistujaa. Varmasti on vaikeata valita kaikista ehdokkaista vain 20, mutta näin on toimittava. Tällaista ei ole aikaisemmin tehty ja nyt ollaan ihan uuden edessä. Mahdollisuuksia on paljon”, iloitsee Petrol Circus Custom Bike Show’n promoottori Jarno ”Japi” Åström. ”Tällä kertaa rakentajat saavat entistä enemmän huomiota ja näkyvyyttä. Myös pyöriin voi tutustua entistä paremmin verkkotapahtuman videoiden kautta kaikkialta Suomesta ja ulkomailtakin. Tämä on hyvä asia moottoripyörärakentamisen esille tuomiselle.”

Finaaliin päässeet pyörät kuvataan ja videoidaan torstaina 4.2. Messukeskuksessa. Rakentajista tehdään myös esittelyvideot. Raati valitsee kolme parasta pyörää ja ne palkitaan Suomen Messusäätiön rakentajapalkinnoilla. Voittaja saa 1200 euroa, toiseksi sijoittunut 800 euroa ja kolmanneksi tullut 500 euroa. Lisäksi yleisöäänestyksen voittaneen pyörän rakentaja saa 500 euroa.

Petrol Circuksen finalistit julkaistaan perjantaina 5.2. MP 21 verkossa -tapahtumassa ja voittajat julkaistaan lauantaina 6.2. klo 18 jälkeen.

Ehdokkaita Petrol Circus Custom Bike Show’hun voi lähettää vuoden loppuun asti petrol.circus@pp.inet.fi ja lisätietoa halukkaille kertoo  Jarno ”Japi” Åström puh. 040 5077097.

MP 21 verkossa ensimmäistä kertaa helmikuussa

MP 21 verkossa kokoaa motoristit, moottoripyörät ja moottoripyöräilyn varusteet perjantaista sunnuntaihin 5. – 7.2.2021 verkkoon Messukeskuksen sijaan.  Tarjolla on uutuuspyörien esittelyjä ja paljon muuta ohjelmaa muun muassa Petrol Circus Custom Bike Show’n pyörät ja Miss MP:n valinta, mopojen tuunausta ja vinkkejä motoristeille. Mukana olevat moottoripyörämerkit vahvistuvat joulukuussa ja ohjelma tarkentuu vuoden vaihteessa.

Ohjelmaa lähetetään livenä Messukeskuksesta ja tallenteita voi seurata vielä tapahtuman jälkeenkin kahden viikon ajan. Moottoripyöristä ja moottoripyöräilyvarusteista ja -tarvikkeista voi kysellä ja niitä voi ostaa chat-palvelun kautta yrityksiltä. Tapahtumapäivinä voi hyödyntää myös huikeita tarjouksia.

Osallistuminen verkkotapahtumaan on kävijöille veloituksetonta, joten nyt MP-messuille pääsee osallistumaan helposti kotoa tai kerhon tiloista. 

Jo ennen tapahtumapäiviä julkaistaan verkkosivuilla Miss MP -kisan finalistit. Perjantaina 5.2. osastot ovat avoinna ja ohjelmaa tarjolla klo 10-20. Lauantaina 6.2. tapahtuma on avoinna klo 10-20. Kahden viimeisen tunnin aikana julkaistaan Petrol Circus Custom Bike Show’n voittajat ja Miss MP 2021. Sunnuntaina 7.2. näytetään edellisten päivien huippuhetkiä.

Uusin numero