MP18: Harrikan messuosastolla 19 prätkää


Vuonna 1903 perustetun Harley-Davidsonin 115-vuotisjuhla näkyy mm. MP18-messuosastolla pyörien suurena määränä.

– Meidän messuosastolla on yhteensä 19 pyörää ja lisäksi koeajoradalla on kaksi mallia, malliston pienimmästä päästä Street Rod ja Softail-malleista Street Bob, sanoo Harley-Davidsonin verkostopäällikkö Mikko Summa.

MP18-näyttelyssä on esillä lähes koko uusi Softail-mallisto. Vain Deluxe jää pois, sillä se ei ehtinyt tuotannosta messuille. Suomalaisen ajokauden alkuun mennessä se kuitenkin saadaan maahan. Mutta onko luvassa jotain uutta vielä kuluvan vuoden aikana?
– En voi kertoa tekemättä paljastuksia, sanoo Mikko Summa arvoituksellisesti antaen ymmärtää, että uutisia ja mahdollisesti uusia malleja on luvassa vielä tämän vuoden aikana lisää.

Juhlavuoden kunniaksi H-D on esitelly Anniversary-erikoismalleja niin Sportster-, Softail- kuin Touring-malleistakin. Juhlavuoden päätapahtuma pidetään luonnollisesti pääkallopaikalla Milwaukeessa mutta myös Euroopassa juhlitaan 115-vuotista taivalta.
– Euroopan juhlatapahtuma järjestetään 5.-8. heinäkuuta Prahassa. Se osuu niin hyvin suomalaiseen loma-aikaan, että uskon meiltäkin lähtevän paikalle runsaasti H-D-väkeä, toteaa Summa.

Uusin numero