Motoristin Eurooppa opastaa Euroopan parhaille mutkateille

Norjan vuonot, Alppien solat, maaseudun idylliset kylät, Välimeren aurinkoiset suurkaupungit, mahtavat mutkatiet ja mielenkiintoiset nähtävyydet. Uutuuskirja Motoristin Eurooppa Matkaopas ja kartat on hyödyllinen matkakumppani ja innostava nojatuolimatkaopas Euroopan reissuille!

Motoristin Eurooppa esittelee kartoin, tekstein ja kuvin 30 hienoa ja monipuolista ajoreittiä Norjan vuonoilta Keski-Euroopan Alpeille ja Välimeren rannoille. Reittien varrelta esitellään kauniita maisemia, mahtavia mutkateitä ja mielenkiintoisia nähtävyyksiä. Reitit ja niiden varrella sijaitsevat tärkeimmät nähtävyydet on merkitty tiekartoille.

Reiteillä on mukana niin vuoristojen mutkaisia serpentiiniteitä kuin Saksan vapaan nopeuden autobaanoja ja peltoja halkovia pikkuteitä. Reittien varrella maisemat vaihtelevat jylhistä vuoristoista ja vuonoista tasaisempiin maalaismaisemiin sekä idyllisistä pienistä kylistä suurkaupunkien sykkeeseen. Reittien ajoajat ovat yhdestä päivästä useaan päivään, ja kirjassa on mukana myös muutamia Etelä-Euroopan parhaita fly & drive -kohteita. Reittien varrelta esitellään mielenkiintoisia nähtävyyksiä, kuten linnoja ja palatseja, moottoriratoja ja luontokohteita.

”Reittien suunnittelussa on pyritty monipuolisuuteen niin tiestön ja maisemien kuin pituudenkin suhteen. Reittejä yhdistelemällä on mahdollista matkata vaikka halki Manner-Euroopan. Mukaan on valittu kiinnostavimmat kohteet 20 maan alueelta sisältäen Ruotsin ja Baltian maat sekä kauempana sijaitsevat Norjan ja Alppien alueen valtiot. Reitit on mahdollista ladata sähköisessä muodossa tietokoneelle, puhelimeen tai navigaattoriin.” kertoo kirjan kirjoittaja, motoristitoimittaja Joel Rosenlöf.

Motoristin Eurooppa on toinen Karttakeskuksen motoristeille suunnattu matkaopas. Motoristin Suomi Matkaopas ja kartasto (Karttakeskus 2018) esittelee motoristeille sopivia kotimaan mutkateitä ja matkailureittejä.

Motoristin Eurooppa Matkaopas ja kartat

• kierresidottu

• koko 22 × 28,5 cm

• suositushinta 29,00 €, saatavilla mm. kirjakaupoista

Uusin numero