MotorgBike aloittaa kolmannen kautensa

MotorgBike on yhdistyksen jäsenten käytettävissä. Er-6n on madallettu ja varustettu ABS-jarruin, joten se sopii hyvin erittäin monien kuljettajien käyttöön.

Motorg Ry:n Kawasaki ER-6n on aloittanut jo kolmannen ajokautensa. MotorgBikeksi nimetty pyörä on Motorg ry:n jäsenistön käytössä maksutta.

Kortti löytyy, mutta pyörä puuttuu? Moottoripyora.org-verkkosivuston takaa löytyvä Motorg ry on ajatellut juuri sinua. Yhdistys hankki pari vuotta sitten Kawasaki ER-6n:n, joka on yhdistyksen jäsenten käytössä maksutta. Talven jäljiltä pyörä on huollettu ja valmiina keräämään kilometrejä.

– Haluamme tarjota helpon lähestymiskulman harrastukseen, kertoo idean isä ja Motorg ry:n hallituksen varapuheenjohtaja Mikko Kallio.

Kallion mukaan tyypillisesti pyörää lainaavat jäsenet, jotka ovat myyneet pyöränsä tai vaihtaneet katuajosta esimerkiksi moottoriradoille, mutta haluavat silti ajella myös kadulla kerran-pari kesässä. Onpa pyörää käytetty ajokorttiharjoitteluunkin ja viime kesänä se oli tuttu näky pääkaupunkiseudun letka-ajoilla.

– Nyt alkaa MotorgBiken kolmas ajokausi, ja kilometrejä on kertynyt mittariin aika mukavasti, kymmenentuhatta alkaa olla lähellä, ynnäilee Kallio.

Motorg ry:n tavoitteena on paitsi palvella jäsenistöä, myös helpottaa uusien harrastajien pääsyä lajin pariin MotorgBiken avulla.

– MotorgBiken avulla voi kokeilla, miltä moottoripyöräily tuntuu, käydä vaikka viikonloppuna ajelemassa tai hoitaa työmatkat moottoripyörällä. Uusille harrastajille se on hyvä mahdollisuus saada maistiaisia moottoripyöräilystä ja tauon jälkeen palauttaa mieleen, että millaista hommaa se moottoripyöräily olikaan, Kallio toteaa.

MotorgBike on Motorg ry:n jäsenetu, ja se on yhdistyksen jäsenten lainattavissa. Yhdistyksen jäsenmaksu on 29 euroa ja liittymismaksu 16 euroa, ja jäseneksi voi liittyä Motorg ry:n verkkokaupasta. On myös toivottavaa, että jäsenet loisivat tunnuksen moottoripyora.org-foorumille, jossa voi keskustella pyörän varaamisesta. Pyörän käyttäjiä toivotaan jakamaan kuvia sosiaalisessa mediassa tunnisteella #motorgbike.

MotorgBiken nouto- ja palautuspaikka on Vantaalla sijaitseva Eurobiker. Pyörän voi noutaa ainoastaan myymälän aukioloaikoina, mutta palautus onnistuu milloin tahansa. Eurobikerin pysäköintipaikka on maksuton, joten auton voi jättää odottamaan ilman pelkoa sakoista.

MotorgBike moottoripyora.org-sivustolla

Uusin numero