Moottoripyörien koeajoja koko kevään ja kesän – Kalenteri kesän koeajotapahtumista

Moottoripyörien Suurta koeajopäivää ja siihen liittyvää kiertuetta ei voida järjestää tänä vuonna. Sen sijaan maahantuojat ja moottoripyöräkauppiaat järjestävät koeajoja useina päivinä liikkeissään kevään ja kesän aikana.  Silloin pääsee koeajamaan moottoripyörämerkkien uutuuspyöriä.  

Suuri koeajopäivä on järjestetty nyt jo neljänä peräkkäisenä vuotena Messukeskuksen pysäköintialueella. Prätkällä töihin -päivänä järjestetty koeajopäivä järjestettiin vuosina 2018 ja 2019 kiertueena ja koeajoja oli myös Tampereella ja Turussa. Seuraava Suuri koeajopäivä voidaan toivottavasti järjestää ensi vuoden kesäkuussa. Koeajopäiväkiertueen järjestää Messukeskus yhteistyössä Teknisen Kaupan Liiton Moottoripyöräjaoston kanssa.

”Koeajokiertueen tapahtumat ovat onnistuneet joka vuosi erittäin hyvin ja keränneet paikalle motoristeja koeajamaan uusia moottoripyöriä. Tapahtumassa on voinut koeajaa useampia moottoripyörämerkkejä ja niiden vertailu on ollut helppoa”, kertoo tapahtumasta vastaava Niko Kantola Messukeskuksesta. ”Nyt tilanne on kuitenkin sellainen, ettei tapahtumia voida järjestää suuren osallistujamäärän vuoksi. Olemme siitä todella pahoillamme, mutta emme voi asialle mitään. Tahdomme kuitenkin tukea vahvasti moottoripyöräalaa ja auttaa moottoripyöräilijöitä oikean pyörän löytämisessä. Sen vuoksi olemme keränneet Suomessa järjestettävistä koeajoista kalenterin verkkosivuillemme. Nyt jos koskaan on oikea aika moottoripyöräilylle! ”

Koeajoja moottoripyöräkaupoissa järjestävät lähes kaikki suurimmat moottoripyörämerkit. Yksittäiset koeajopäivät liikkeissä pystytään järjestämään niin, että tilaisuus on kaikille turvallinen. Asiakkaita voidaan palvella ulkona ja sekä turvaväleistä että hygieniasta pidetään hyvää huolta.  Verkkosivuilta http://moottoripyorienkoeajopaiva.messukeskus.com löytyy lista järjestettävistä koeajoista. Listauksesta löytyy koeajojen ajankohta, paikkakunta ja koeajopaikka.  

Messukeskus järjestää MP-messut ja Suuren koeajopäivän Teknisen Kaupan Liiton Moottoripyöräjaoston toimeksiannosta vuosittain. Tänä vuonna koeajokiertue piti järjestää 2. – 5.6.2020, mutta se on nyt peruutettu vallitsevan tilanteen vuoksi. MP 21 -messut järjestetään 5. – 7.2.2021 Messukeskuksessa Helsingissä. Valtakunnallinen Prätkällä töihin päivä on 5.6.2020. 

Uusin numero