Marc Marquez ja Honda nelivuotiseen sopimukseen

Marquez jahtaa MotoGP-mestaruuksia Hondan tehdastiimissä ainakin kauden 2024 loppuun asti. Kuva: motogp.com.

Marc Marquez jatkaa Hondan tehdastiimissä ainakin kauden 2024 loppuun.

Honda Racing Corporation on ilmoittanut, että Marc Marquez jatkaa Hondan tehdastiimissä ainakin vuoden 2024 loppuun. Kahdeksankertainen maailmanmestari Marc Marquez on napannut kuusi mestaruuksistaan kuninkuusluokassa, jossa mies on kilpaillut ainoastaan Hondan tehdastiimissä. MotoGP-luokassa ajamistaan 127 kilpailusta Marquez on saavuttanut huikeat 95 palkintokorokesijoitusta, joista 56 voittoa. 

– On ilomme ilmoittaa, että tulevan kauden jälkeen Marc Marquez pysyy Honda-perheessä vielä neljän vuoden ajan. Aloitimme keskustelut asiasta muutamia kuukausia sitten, ja olimme yksimielisiä siitä, että tahdomme jatkaa yhteistyötä ja voittamista. Marc aloitti MotoGP:ssä vuonna 2013, ja sinä aikana olemme voittaneet hänen kanssaan kuusi seitsemästä MotoGP-mestaruudesta. Hän on ainutlaatuinen mestari, joten hän ansaitsee ainutlaatuisen sopimuksen, muotoili HRC:n pääjohtaja Yoshishige Nomura.

– Olen ylpeä saadessani jatkaa Honda Racing Corporationin riveissä vielä seuraavat neljä vuotta. Honda antoi minulle mahdollisuuden ajaa tehdaspyörää MotoGP-luokassa ja ensimmäisestä vuodesta alkaen olemme olleet menestyksekkäitä. Olen iloinen, että saan jatkaa Hondan perheessä, Yhteistyö HRC:n kanssa antaa minulle luottamusta, jotka tarvitsen saavuttaakseni yhteisen tavoitteemme ja jatkaakseni yhteistä menestystämme, hehkutti puolestaan Marquez.

Uusin numero