Luvassa kuumia kisalähtöjä Motoparkissa

Aki Valkila, Superstock 600
Road racingin SM-sarja jatkuu tulevana viikonloppuna Motoparkin radalla Virtasalmella. Sarjan toinen osakilpailu tulee tarjoamaan jälleen kuumia kamppailuja sekä SM-pisteistä että Suomen Cup –luokkien pisteistä.

Kilpaa ajetaan tuttuun tapaan molempina kisapäivinä, kaikki luokat ajavat lähtönsä kumpanakin päivänä. Kilpailu sijoituksista on tiukkaa ja kuumaa tulee olemaan myös ennustetun sään osalta. Viikonlopulle on luvassa lähes helteisiä lämpötiloja, se tulee tuomaan osansa kisatapahtumiin. Renkaat ovat helteessä kovilla ja kuskien fysiikka joutuu koetukselle.

SM-pisteistä ajavissa luokissa lähtötilanne on erityisen tiukka Superstock 600 –luokassa. Sarjan avauskilpailun jälkeen Aki Valkila on pistejohdossa vain yhden pisteen erolla toisena olevaan Vertti Takalaan nähden. Taulukossa kolmantena oleva Jani Sulin on kaksikosta toistakymmentä pistettä perässä.

Superbike-luokassa hallitseva mestari Jani Rättö pitää ykköspaikkaa hallussaan SM-avauksen jälkeen. Toisena pisteissä oleva Mika Hautala on Rättöä kolmetoista pistettä perässä. Konkari Erkka Korpiaho löytyy avauksen jälkeen taulukosta kolmannelta sijalta, yhden pisteen päässä Hautalasta.

Suomen mestaruuspisteistä ajavat Superstock 600 ja Superbike –luokat.

Suomen Cup –pisteistä kilpailevat Superstock 600 B, Superbike B, Sivuvaunut ja MiniGP –luokat.

Kansalliset kilpailut ajetaan luokissa Fin Moriwaki Cup, StarService Cup, SSP300 ja Retro Superbike.

Uusin numero