Lenni Klemetti seitsemänneksi Jerezissä

Tällä kaudella Espanjan PreMoto3-sarjassa kilpaillut Lenni Klemetti sijoittui sarjassa neljänneksi. Kuva: Francisco Fraile Martin.

Jerezin haastavassa osakilpailussa seitsemänneksi ajanut Lenni Klemetti nappasi Espanjan PreMoto3-luokan sarjapisteissä neljännen sijan.

Ratamoottoripyöräilyn Espanjan mestaruussarjan viimeinen osakilpailu ajettiin viime viikonloppuna Jerezissä. Motomarket Racing -tiimin juniorikuljettaja Lenni Klemetti ajoi 250-kuutioisten PreMoto3-luokassa lauantain aika-ajoissa kymmenenteen lähtöruutuun. Sunnuntaina kilpailussa hän pystyi nostamaan sijoituksiaan ja tuloksena oli seitsemäs sija ruutulipulla. Koko kauden yhteispisteissä Klemetti otti upeasti neljännen sijan.

– Viikonloppu oli koko kauden haastavin. En pystynyt ajamaan radan nopeimpia mutkia riittävän lujaa. Kokeilimme erilaisia geometrian ja jousituksen säätöjä, sekä ajotavan muutoksia, mutta mikään ei tuntunut auttavan. Jäin kierrosajoista, joita olen ajanut täällä aikaisemmissa kilpailuissa keväällä ja viime syksynä. Siksi viikonlopusta jäi hieman karvas maku. Kokonaisuutena olen erittäin tyytyväinen kauteen ja neljänteen sijaan yhteispisteissä. Olen myös oppinut todella paljon tiimin kanssa työskentelystä ja kehittynyt kuljettajana. Valtavat kiitokset tiimille, yhteistyökumppaneille ja kaikille taustajoukoille! Kertoo Klemetti. 

Lennin ensi kauden suunnitelmat ovat vielä avoinna, mutta tähtäin on asetettu kansainvälisille kilparadoille.

(Teksti: Lenni Klemetin tiedotus)

Uusin numero