Lenni Klemetillä 1,5 sekunnin harppaus kohti kärkeä Valencian ESBK-kilpailussa

Valencian viikonlopusta tuli PreMoto3-luokassa kilpailevalle Lenni Klemetille ison harppauksen hetki. Aikaisemmat osakilpailut ovat olleet yksin puurtamista, kun kierrosaika ei ole riittänyt edellä meneviin. Nyt oli toisin.

Lauantain aika-ajot olivat vielä hieman pettymys, kun Klemetti säästeli renkaita. Aivan toisen aika-ajon lopussa hän putosi kolmanteen riviin, kahdeksanneksi. 

Lauantain kilpailuun tehtiin vielä pientä hiomista, koska ilma vain kuumeni ja oli lähdön aikaan lämpöasteita ilmassa oli 38 ja radan pinnassa 69 astetta. 

-Sain hyvän lähdön ja olin mukana kuuden kuljettajan ryhmässä. Porukka jakaantui kahteen ja taistelin sijoituksista 4-5 koko kisan ajan.Maalissa olin 0.3 sekuntia ennen takana olevaa kilpakumppaniani, joten sija 4. 

Kisan jälkeen pyörä joutui uusintakatsastukseen. Sinetit päälle ja tämä tarkoitti, että moottori jouduttaisiin avaamaan sunnuntain kisan jälkeen.

Sunnuntain kisa oli lähes uusinta lauantaista, tiukkaa taistelua sijoista 4-6. 

-Olin maalissa 5. Ennen kaikkea molemmat kilpailut olivat tiukkaa vääntöä. Olen erittäin tyytyväinen, sillä tuo lähes 1,5 sekunnin harppaus kierrosajassa kohti kärkeä oli parasta antia viikonlopusta.

Uusin numero