Ladies´ Night – Bike World Vantaa järjesti illan naismotoristeille

Moottoripyörämekaanikko Toni Savolainen kertoi talvisäilytyksestä.
Vinkkejä talvisäilytykseen ja -huoltoon, asiantuntevaa opastusta ajovarusteiden valintaan sekä pientä purtavaa. Bike World Vantaa järjesti keskiviikkona 10.10.2018 iltatapahtuman pelkästään naismotoristeille.

Bike Worldin toimitusjohtaja Erkan Fere
– Tämä on naisille suunnattu informatiivinen iltatilaisuus. Tälle on ollut kysyntää ja halusimme järjestää illan, jossa naismotoristeille tarjotaan tilaisuus tutustua rauhassa ajovarustevalikoimaan Rukan asiantuntijoiden opastuksella sekä mekaanikkomme kertoo pyörän talvisäilytyksen nikseistä, sanoo Bike Worldin toimitusjohtaja Erkan Fere.
Vaikka tupa ei täynnä ollutkaan, lupasi Fere että tapahtuma tulee saamaan jatkoa tulevaisuudessa.

Bike World Vantaan moottoripyörämekaanikko Toni Savolainen yllätti naisvieraat saapumalla paikalle kitara kaulassaan. X Factorissa ja Voice of Finlandissakin kilpaillut Savolainen vuorotteli mikrofonin takana laulaen välillä muutaman biisin ja välillä kertoen moottoripyörän talvisäilytyksestä ja -huollosta. Öljyjenvaihdon oikeasta ajankohdasta, oikeista rengaspaineista, polttoainemäärästä ja sen lisäaineen merkityksestä talvisäilytyksen aikana saatiin aikaan hyvää keskustelua.

Rukan tuotepäällikkö Laura Roman.
Rukan tuotepäällikkö Laura Roman tarjosi apua sopivien ajovarusteiden hankintaan ja kertoi Rukan ajopukumallien eroista. Hyvä uutinen oli myös se, että hänen mukaansa Rukka tuo ensi kaudeksi takaisin markkinoille vedenpitävän nahkapuvun. Muutama vuosi sitten markkinoilta poistunut Rukka Merlin saa siis odotetun seuraajan, joka on uuden nimen lisäksi kokenut luonnollisesti useita parannuksia.

Uusin numero