Kupariselle tuplavoitot Kemorasta

Eeki Kuparisen saldo ratamoottoripyöräilyn Kemoran SM-osakilpailusta oli kaksi voittoa ja täydet pisteet. Vaihtelevat olosuhteet ja mekaanikon puuttuminen matkasta toivat viikonloppuun silti omat haasteensa.

Aika-ajo ajettiin kosteissa olosuhteissa ja siinä pyrittiin pitämään laitteet ehjinä, sillä Eeki oli yksin matkassa ilman mekaanikkoa. Isompiin remontteihin ei siis olisi aikaa.  Varovainen ajo toi paikan toiseen lähtöruutuun.

Lauantain kilpailusta odotettiin mielenkiintoista ja haastavaa viileän kelin takia olikin liukasta. 

-Startin jälkeen pystyin repäisemään pienen eron muihin. Kisan puolivälin jälkeen hieman rytmi katosi kierroksella ohitettavien kanssa, mutta sain pidettyä eron takana tulevaan ja olin maalissa ensimmäisenä.

Sunnuntain keli näytti paljon paremmalta ja odotettiin, että päästään ajamaan paremmissa olosuhteissa. Superstock 600 -luokassa joku laski öljyt radan loppuosalle, joten haasteita saatiin lisää. Kisa kuitenkin loppui ennen kuin se ehti oikein alkamaankaan kilpakumppanin kaaduttua aivan Eekin edestä karusellissä ja homma meni yksin ajeluksi. 

-Yritin pitää tasaista rytmiä päällä ja se onnistui, joten toinen voitto viikonlopusta saatiin, sekä täysi potti pisteitä. 

Seuraava SM-osakilpailu ajetaan Viron puolella Pärnun radalla, jossa Eeki Kuparinen ei ole aikaisemmin ajanutkaan, joten mielenkiintoa ja haasteita riittää sielläkin.

Uusin numero