KTM päivittää 690 Enduro R:n ja SMC R:n

KTM 690 SMC R (kuvassa) ja Enduro R saavat kevyen päivityksen vuodelle 2021. Kuva: KTM.

KTM on tehnyt pieniä, mutta tärkeitä päivityksiä vuonna 690 Enduro R ja SMC R -malleihin.

KTM:n vuonna 2019 reilummalla kädellä uudistamat 690 Enduro R- ja SMC R -mallit saavat vuodelle 2021 muutamia päivityksiä. Aiempi äärimmäisen minimalistinen mittaristo on korvattu uudella, hieman vähemmän askeettisella mittaristolla, joka sisältää nyt myös kierroslukumittarin ja vaihdeilmaisimen.

Uutta on myös ohjaustankokytkimellä valittavien ajoasetusten toiminta. Street-asetuksen lisäksi käytettävissä oleva Offroad-asetus kytkee ABS-järjestelmän pois päältä takarenkaalta. Asetusta voi vaihtaa ajon aikana, eikä pyörään tarvitse enää lisävarusteita, jos takarenkaan ABS:n haluaa pitää pysyvästi pois päältä. Mittaristossa säilyy entiseen tapaan ABS-painike, jolla järjestelmän voi kytkeä pois käytöstä myös eturenkaalta. Myös ABS-järjestelmän toimintaa on parannettu.

Yhteistä molemmille malleille on värityksen ja grafiikan muutokset. Lisäksi SMC R on saanut jarrupäivityksen: jarrupaloja 320-millistä etulevyä vasten puristaa nyt entistä parempaa suorituskykyä ja tuntumaa tarjoava Brembo M4.32 -monoblocksatula.

Päivitetyt mallit täyttävät myös Euro 5 -vaatimukset. Täysitehoisena 74-hevosvoimaiset mallit ovat kuristettavissa A2-ajokorttiluokkaan sopiviksi. Uutuuksien odotetaan saapuvan KTM-jälleenmyyjille tammikuussa 2021.

Uusin numero