KTM Adventure roadshow -ajotapahtumat Jyväskylässä ja Orimattilassa kesäkuussa

KTM järjestää Adventure Roadshow -ajotapahtumat Jyväskylässä ja Orimattilassa. Eritasoisia reittejä kestopäällysteellä, sorateillä ja metsäpoluilla.

2021 KTM Adventure Roadshow -ajotapahtumat viedään opastetusti merkin adventurepyörille sopiville reiteille. Tapahtumasta riippuen voit valita opastetun ajolenkin asvaltilla, sorateillä tai metsäpoluilla. Ilmoittautuminen on avattu, ja voit varata paikkasi haluamaasi tapahtumaan ja sinulle sopivaan kellonaikaan.

KTM ADVENTURE ROADSHOW MARINE – 12.6. JYVÄSKYLÄ

Tapahtumapäivän aikana ajetaan opastetusti kahta maastoltaan erilaista reittiä, joissa molemmissa mukana kulkee alueen ja reitin tunteva opas. Molemmat reitit ovat noin 45-60 minuutin pituisia ja toinen niistä on asvalttiteitä, kun taas toinen on sorateitä. Lähdöt ovat Hotel Scandic Laajavuoren parkkipaikalta klo 09:00, 11:00, 13:00 ja 15:00. Reittien päätteksi kokoonnutaan jakamaan kokemuksia sekä nauttimaan virvokkeista ja pienestä välipalasta.

KTM ADVENTURE ROADSHOW MOTOPALVELU – 18.-19.6. ORIMATTILA 

Orimattilan tapahtumapäivinä ajetaan kolmea maastoltaan erilaista reittiä, joissa kaikissa on mukana kulkee alueen ja reitin tunteva opas. Kaikki reitit ovat noin 30-40 minuutin pituisia ja yksi niistä on asvalttiteitä, toinen sorateitä ja kolmas metsäpolkuja. Metsäpolkureitin oppaana toimii Kari Tiainen! Lähdöt ovat Orimattilan motocrossradalta perjantaina klo 18:00 ja 19:00 ja lauantaina klo 12:00, 13:30, 15:00 ja 16:30.

Lisäksi tapahtumassa on mahdollisuus kokeilla offroad-moottoripyöräilyä opastetusti ja turvallisesti ja lauantaina ennen reiteille lähtöä pidetään WP:n iskunvaimenninopastus. Iskaripajassa perehdytään KTM ADVENTURE –mallien iskunvaimentimien toimintaan ja säätömahdollisuuksiin sekä mahdollisuuksien mukaan säädetään osallistujien iskunvaimennusta valittuun maastoon sopivaksi. Tapahtumassa on tarjolla myös grillimakkaraa ja avoinna ovat niin Motopalvelun myyntipiste kuin virvokekioskikin

Paikkoja molempiin tapahtumiin on rajoitetusti ja ilmoittautua voi joko omalla tai koeajopyörällä. Ilmoittautuminen on avoinna Jyväskylän tapahtumaan 6.6.2021 ja Orimattilan tapahtumaan 13.6.2021 asti. Valitsemalla tapahtumapäivän ja haluamasi reitin pääset valitsemaan mahdollisen koeajopyörän ja sinulle sopivan kellonajan. Ilmoittautumiskaavakkeen löydät kummankin tapahtuman omalta sivulta osoitteesta:

KTM Adventure Roadshow / ilmoittautuminen

Uusin numero