KTM 890 Adventure R Rallyn ennakkomyynti alkaa

KTM on esitellyt uuden painoksen 890 Adventure R Rallysta, jonka valmistaja kertoo olevan vaatimattomasti kaikkien aikojen suorituskykyisin adventure-pyörä. Mallia valmistetaan 700 kappaletta ja ennakkomyynti alkaa 20. syyskuuta.

Jos tavallinen 890 Adventure R ei tunnu riittävän suorituskykyiseltä, murheet pois! KTM on muutaman vuoden tauon jälkeen esitellyt uuden vedoksen KTM 890 Adventure R Rallysta, jonka komponenttien kerrotaan perustuvan vuoden 2023 450 Rallyyn. Valmistaja lupaa rajoitettuna sarjana valmistettavan uutuuden olevan markkinoiden maastokykyisin adventure-pyörä.

Tärkeimmät erot liittyvät alustaan. Etuhaarukka on WP XPLOR Pro 7548 ja takaiskari WP XPLOR Pro 6746 – jousituksen liikematka on molemmissa päissä muhkeat 270 millimetriä, ja vaimennukset riittävät varmasti vaikeimmissakin olosuhteissa.

Tuttu 105-hevosvoimainen ja 100 Nm vääntävä 889-kuutioinen rivikakkonen on varustettu Akrapovicin slip on -vaimentajalla ja kattavalla elektroniikalla. Vakiovarustukseen kuuluu offroad-ABS, sutimisenesto, navigointijärjestelmä, Tech Pack (mm. Rally-ajotila, säädettävä sutimisenesto, quickshifter) sekä Connectivity Unit.

Rally-tyyppinen istuin on korkeampi ja yksiosainen, Excel-vanteet on vaihdettu pykälää kestävämpiin (koot 2,15×21″; 4,00×18”) ja jalkatapit rally-tyyppisiin. Kokonaisuuden kruunaavat hiilikuituiset tankinsuojat, moottorin takajarrun pääsylinterin ja takajousituksen lisäsuojaus sekä Supersprox Stealth -takaratas.

Pyörän hinta on 31629 euroa, ja sen ennakkotilaus avataan täällä 20. syyskuuta. Valmistusmäärä on 700 kappaletta, ja jos vanhat merkit pitävät paikkansa, sellaista haluavan kannattaa olla nopea!

Samalla KTM ilmoittaa Ultimate KTM Desert Experience -tapahtumasta, joka on 23:n onnekkaan 890 Adventure R Rallyn ostajan saatavilla. Tapahtumassa pääsee nauttimaan seikkailusta Marokossa offroad-legendojen Johnny Aubertin ja Jordi Viladomsin kanssa. Osallistujille on tarjolla avaimet käteen -tyyppinen  paketti, joka sisältää kolme opastettua ajopäivää aavikolla KTM:n tehdastiimin testimaastoissa, KTM:n toimittaman täysin valmistellun pyörän, kaiken aavikolla tarvittavan teknisen tuen, kuljetukset matkan aikana ja luksusmajoituksen kolmeksi yöksi sekä yhden eksklusiivisen yöleiriytymisen KTM:n kanssa aavikolla. Valittavana on kaksi ajankohtaa, 3.-7. maaliskuuta tai 7.-11. maaliskuuta 2024. Tapahtuman hinta on 4900 euroa.

Uusin numero