KTM 450 Rally Replica – jälleen tarjolla

KTM tuo jälleen tarjolle tehtaan rallipyörää läheisesti muistuttavan 450 Rally Replican. Jos sellaisen haluaa, kannattaa kuitenkin pitää kiirettä, sillä valmistusmäärä on vain 80 kappaletta.

Dakar-ralli on yksi harvoista tapahtumista, jossa amatöörikuljettajat voivat kilpailla ammattilaisten rinnalla. Tämä antaa mahdollisuuden nouseville kuljettajille näyttää taitonsa, sillä KTM 450 Rally Replica tarjoaa kaikille samat lähtökohdat. 450cc SOHC -moottori, sen ympärille tarkasti rakennettu (kuljettajan kolmio) ergonomia pitkille päiville satulassa ja Pankl’n valmistama kuusivaihteinen vaihteisto. Huippuluokan insinööritaidolla ja kestävyystestauksella – kaikki hyväksytetty ja testattu tehtaan kuljettajilla – kuten tämän vuoden Dakar Rallyn voittajan, Kevin Benavidesin toimesta.

Replica-mallin ja sen sisarmallin Red Bull KTM Factory Racingin KTM 450 Rally -pyörän välillä on vain vähän eroja. KTM 450 Rally Replica on niille, jotka kilpailevat kansallisissa ja kansainvälisissä rallikilpailuissa tai osallistuvat KTM Adventure Rallyn kaltaisiin seikkailutapahtumiin.

KTM 450 Rally Replica on ollut monen menestyneen kilpailijan kuten Paolo Luccin ja Brad Coxin valinta – molemmat taistelevat Dakar Rally2-luokan voitosta vuonna 2023. He myös kilpailevat useissa kansainvälisissä rallitapahtumissa kauden aikana. Dakarissa jo maalilinjalle pääsy on suuri saavutus, mutta ei tule unohtaa kuljettajia, jotka kilpailevat Original By Motul -luokassa (Malle Moto). Tässä luokassa kilpaillaan ilman teknistä apua, ja keskimäärin 70% osallistujista valitsee joka vuosi KTM-kaluston, mikä todistaa KTM 450 Rally Replican luotettavuuden.

KTM 450 Rally Replica ylpeilee huipputeknologisilla komponenteilla, jotka on kehitetty aavikon äärimmäisiä olosuhteita ja kivikkoista maastoa varten. Pyörä on suunniteltu ajettavuus edellä, joten pyörä painaa minimaalisen vähän ja omaa erinomaisen ergonomian. WP XACT Pro -jousitus tarjoaa tarkan tuntuman, johdonmukaisen suorituskyvyn, erinomaisen pidon ja kestää korkean nopeuden iskut. 450 cc moottori on kevyt, mutta kestävä ja sen tehontuotto on huipputeknisen Keihin-moottorinhallintajärjestelmän ja kartoitusten avulla hiottu rallikilpailun olosuhteisiin. Pankl-vaihteisto ja kromimolybdeeniteräsrunko ovat samat kuin Red Bull KTM Factory Racing -tiimi käyttää.

– KTM 450 Rally Replica on laajennus tehtaan kehitysohjelmaan, ja se on ollut lukemattomien kuljettajien valinta joko suorittaa rallikilpailuja, kuten Dakar, tai saavuttaa tuloksia lähellä ammattilaisia. Pyörä on ”READY TO RACE” suoraan laatikosta, ja siinä on kaikki tarvittavat ominaisuudet, jotka takaavat menestyksen. Monet kuljettajat ovat luottaneet tähän moottoripyörään saavuttaakseen tavoitteensa rallissa. Tämä malli myydään yleensä nopeasti loppuun, ja on hienoa nähdä niin monia niistä taistelemassa ralli-tapahtumissa ympäri maailmaa, toteaa Stefan Huber, KTM Rallyn tekninen johtaja.

  • Rajoitettu erä ”READY TO RACE”-malli, vain 80 kappaletta saatavilla
  • 450 cc SOHC EFI -moottori
  • Kilpailuissa kehitetty huippuluokan alusta
  • 48 mm WP XACT PRO -kaksikammioetuhaarukka [Cone Valve]
  • Täysin säädettävä WP XACT PRO -takaiskunvaimennin
  • Premium-laatuinen Akrapovičin pakoputkisto
  • Erityisesti suunniteltu monipuoliseen maastokilpailukäyttöön

Uusin numero