Klemetin viikonloppu päättyi kaatumiseen Kemorassa

MP Stars -hankkeen circuit racing -kuljettaja Lenni Klemetin kilpailukausi sai harmillisen startin, kun hänen viikonloppunsa päättyi kaatumiseen Kemorassa sunnuntaina. Klemetti kilpaili kansallisessa Fin Moto3 -luokassa 250-kuutioisella Beon-pyörällään, jolla hänen on tarkoitus jatkaa kautta Espanjassa kuukauden päästä.

– Ensimmäisessä kilpailulähdössä ajoin kolmannen mutkan hieman leveäksi, ja etupyörä osui radan ja kanttarin välissä olevaan uraan, jolloin se luisti alta. Pyörä sai sen verran vaurioita, etten voinut enää osallistua päivän toiseen kilpailuun, Imatran Moottorikerhoa edustava Klemetti kertoi.

– Tämän kauden tavoitteet ovat Espanjan mestaruussarjassa, joten sinänsä tällä kaatumisella ei ole vaikutusta kauden kulkuun. Keljuttaahan se kuitenkin, kun tuli rutattua uudenkarhea pyörä. Onneksi itse säilyin vammoitta, vaikka kaatuminen oli aika vauhdikas. Viikonloppu oli muuten todella positiivinen. Yhteistyö RAM Racing Yamaha -tiimin kanssa sujuu hienosti ja pystyin parantamaan suoritustani läpi viikonlopun. Saimme myös lisää tärkeitä testikilometrejä pyörälle.

Espanjan mestaruussarja alkaa 25.-26. heinäkuuta Navarran osakilpailulla ja kauteen mahtuu kaksitoista kilpailulähtöä. Klemetti kilpailee PreMoto3-luokassa, jossa hänen tavoitteena on parantaa viime kauden nelossija mitaleille yhteispisteissä.

Kemorassa sunnuntaina ajettujen Fin Moto3 -luokan kummankin kilpailun voitti West Coast Racing Clubin Alexandr Kyriakov.

Uusin numero